18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η στιγμή που κουκουλοφόρος χτυπά αστυνομικό στο Ολύμπιον [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι κουκουλοφόροι αποπειράθηκαν να επιτεθούν στον Στέφανο Κασσελάκη που πήγαινε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Ολύμπιον. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις κουκουλοφόρους που κρατούσαν λοστούς. Αμέσως μπήκε μπροστά αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το Ολύμπιον και οι κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν. Συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κράνος που κρατούσε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, την ώρα που μέλη πολιτικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων πραγματοποιούσαν συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα τρανσοφοβιας με αφορμή τη χθεσινή επίθεση ατόμων σε μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, κρατώντας λοστούς στα χέρια τους, επιχείρησαν να επιτεθούν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος κατευθυνόταν στο 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται στο Ολύμπιον. Στη συνέχεια παρενέβη αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το Ολύμπιον με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να στραφούν εναντίον του.

Επίσης, πηγές της Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για τέσσερα άτομα που κινήθηκαν εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη. Μάλιστα, φώναζαν «γ@@@ το σύστημα σας, γ@@@ τα κόμματα σας», «όταν παίρνετε εξουσία στα χέρια σας όλοι γίνεστε καταπιεστές».

Η στιγμή που κουκουλοφόρος χτυπά με κράνος αστυνομικό Ένταση στη πλατεία Αριστοτέλους για την ομοφοβική επίθεση σε τρανς

Ένταση είχε προκληθεί νωρίτερα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής (10/3), στην πλατεία Αριστοτέλους, όταν έκαναν την εμφάνισή τους ομάδες ατόμων, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την ομοφοβική και ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσαν ομάδα νεαρών εναντίον δύο μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, χθες το βράδυ στο ίδιο σημείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό