16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η στιγμή που ένα 7χρονο παιδί μπαίνει για πρώτη φορά στην Αγιά Σοφιά και οι αντιδράσεις του! (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρώτη φορά σε γήπεδο, η πρώτη φορά στην Αγιά Σοφιά. Είναι στιγμή ιδιαίτερη για όλους, πόσο μάλλον για ένα παιδί  7 ετών. Ο Κωστής Τούζος βρέθηκε χθες το μεσημέρι για πρώτη φορά σε γήπεδο. Μπήκε για πρώτη φορά στο σπίτι της ΑΕΚ! Το δικό του σπίτι. Ο πατέρας του Παναγιώτης και ο παππούς του Γιάννης που τον συνόδευσαν απαθανάτισαν αυτή τη στιγμή της πρώτης φοράς που μπαίνει στο γήπεδο και μπροστά του ξεδιπλώνεται αυτό το υπέροχο τοπίο!

Να σημειωθεί πως η οικογένεια του Κωστή, όπως μας πληροφόρησε (η μητέρα του Νατάσα, ο πατέρας του Παναγιώτης, ο παππούς Γιάννης και η γιαγιά Σεβαστή) είχαν αποφασίσει να πάνε για πρώτη φορά το παιδί σε γήπεδο όταν θα έμπαινε η ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια. Όχι νωρίτερα. Ήθελαν η πρώτη εικόνα που θα πάρει από γήπεδο και από ΑΕΚ να είναι στην Αγιά Σοφιά. Και αυτή η στιγμή ήρθε το μεσημέρι της Κυριακής.

Η χαρά του μικρού Κωστή φαίνεται ξεκάθαρα στα μάτια του, τις αντιδράσεις και το χαμόγελό του… Μία στιγμή που θα τη θυμάται για πάντα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό