22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Σταυρούλα «έκλεψε» τη δόξα από τον νικητή του Survivor All Star Σάκη Κατσούλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή «πήρε το αίμα της πίσω» ακούγοντας τον Αcun Ilicalli να λέει πως περίμενε ότι εκείνη θα ήταν μία από τους δύο του τελικού.

Στον χθεσινό μεγάλο τελικό του Survivor All Star, o Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης διεκδικούσαν τον τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Οι δύο παίκτες είτε με την αγωνιστικότητά τους είτε με την προσωπικότητά τους κατάφεραν να είναι οι δύο πιο αγαπημένοι του τηλεοπτικού φτάνοντας ένα βήμα πριν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος 6 μήνες μετά την έναρξη του παιχνιδιού κατάφερε για δεύτερη φορά να είναι ο νικητής του Survivor, μιας και είχε κερδίσει το έπαθλο και κατά την πρώτη του συμμετοχή στο συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης, το 2021.

https://www.instagram.com/p/Cukut77tBkV/Η Σταυρούλα άξιζε μια θέση στον τελικό

Παρ’ όλα αυτά, πολλοί από το κοινό αλλά και τους παίκτες που πέρασαν από το φετινό Survivor ήταν αυτοί που είτε στον ημιτελικό είτε και στον τελικό περίμεναν να δουν τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ως την καλύτερη παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Survivor, μιας και έφτασε με τη φετινή της συμμετοχή στο σημείο να έχει ξεπεράσει ακόμα και την Κατερίνα Δαλάκα σε συμμετοχές και runs στους στίβους μάχης.

Αντί της Σταυρούλας, βέβαια – απέναντι από την οποία στάθηκαν φτάνοντας προς την 5άδα oι Survivors που είχαν απομείνει με τον Σάκη Κατσούλη για πρώτη φορά να παίζει εμφανώς στρατηγικά με σκοπό να τη διώξει από το παιχνίδι – κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο που υπήρχε τόσο μένος από τη μεριά των Survivors απέναντι στη συγκεκριμένη παίκτρια τις τελευταίες δύο βδομάδες του παιχνιδιού, μιας και απ’ όσα είχαμε δει στα επεισόδια που προβλήθηκαν η συμπεριφορά της απέναντι στους άλλους παίκτες δεν δικαιολογούσε τη στάση τους. Το πιθανότερο, λοιπόν λίγο πριν τον τελικό απλά να θέλησαν να βγάλουν εκτός παιχνιδιού μια δυνατή αντίπαλο. Και τα κατάφεραν.

Η Μαριαλένα από την άλλη που κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό του παιχνιδιού, για το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε το ριάλιτι φέτος ήταν χειρότερη αγωνιστικά από τη συμμετοχή της στο Survivor το 2021 ενώ πολλοί ανέφεραν πως προχώρησε στο παιχνίδι έχοντας τη στήριξη του Σάκη Κατσούλη, με τον οποίο ήταν και ζευγάρι στην κανονική ζωή. Και μπορεί μόνη της να πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό παίζοντας απέναντι σε δυνατούς άντρες αλλά η γνώμη που σχημάτισε το κοινό για εκείνη φαίνεται πως δεν άλλαξε κι έτσι, παρότι ήταν η μοναδική γυναίκα που έφτασε στον ημιτελικό δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

https://www.instagram.com/reel/CujnfmkP5Al/Ο Αcun αποθέωσε τη Σταυρούλα και το κοινό ενθουσιάστηκε στο Twitter

H καλύτερη επιβεβαίωση, όμως για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή ήρθε από τον Acun Ilicali, τον παραγωγό του Survivor σε όλο τον κόσμο, ο οποίος παίρνοντας τον λόγο είπε χθες κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού ότι περίμενε να δει στους δύο finalists την ίδια, ως την πιο δυνατή γυναίκα που πέρασε από το παιχνίδι. Σαφώς η δήλωση αυτή ήταν και μια «μαχαιριά» στην καρδιά της Μαριαλένας ενώ η Σταυρούλα κατάφερε, χωρίς να το θέλει, να «κλέψει» για λίγο τη δόξα από τους δύο άντρες του τελικού.

Ταυτόχρονα, η παραδοχή αυτή του Τούρκου παραγωγού ενθουσίασε το κοινό στο Twitter, για τους οποίους «νικήτρια» και «βασίλισσα» του φετινού Survivor ήταν η συγκεκριμένη παίκτρια άσχετα αν λόγω των στρατηγικών που παίχτηκαν στο παιχνίδι δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό