19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η σορός του Μπάμπη θα «μιλήσει» για τις συνθήκες θανάτου

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, οι έρευνες στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στην Ευαγγελίστρια, στον κάμπο Ευηνοχωρίου, στο Μεσολόγγι .

Μεταξύ άλλων, αναζητούνται η καραμπίνα που είχε μαζί του ο Μπάμπης το βράδυ που εξαφανίστηκε και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ θα εξεταστεί εκ νέου το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στην διάθεσή της η Αστυνομία.

Ο Μπάμπης Κούτσικος πυροβολήθηκε πισώπλατα, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, αφού δέχθηκε πολλές βολές από κυνηγετικό όπλο. Τα περισσότερα πλήγματα τα δέχθηκε στον κορμό του.

Εν τω μεταξύ σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του 31χρονου, που  βρέθηκε μπρούμυτα, σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου. Η σορός φέρει εμφανή ίχνη σήψης και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω των αλλοιώσεων που επιφέρει η πολυήμερη παραμονή στον βάλτο. Αναγνωρίστηκε κατ’ αρχάς από τους οικείους του, από το μπουφάν και τα ρούχα που φορούσε ο Μπάμπης Κούτσικος την ημέρα που εξαφανίστηκε, στις 4 Ιανουαρίου 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του Μπάμπη επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς. Θα ξεκαθαριστεί επίσης αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός, ή σε άλλο σημείο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην βαλτώδη περιοχή που εντοπίστηκε η σορός του.

Τέλος η σορός του Μπάμπη θα δείξει αν υπήρχε συνεργός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής αναμένεται να ψάξει αν υπάρχει DNA από άλλο άτομο πάνω στο θύμα και δεν αποκλείεται να κληθούν εκ νέου πρόσωπα που έχουν ήδη καταθέσει για να δώσουν διευκρινίσεις.

Δεν ομολογεί ο 50χρονος κρεοπώλης

Νωρίτερα τη Δευτέρα, υπό δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκε στον ανακριτή ο 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως το επίμαχο βράδυ ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Ωστόσο, οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και πως δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.

Οι ισχυρισμοί και τα κενά που «καίνε» κρεοπώλη

Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν κενά στα όσα έλεγε στους αστυνομικούς.

1. Ισχυρίστηκε ότι πήρε ουσίες αλλά οι τοξικολογικές του εξετάσεις βγήκαν καθαρές .

2. Ισχυρίστηκε ότι ο Μπάμπης δεν του είπε με ποιον θα πάει για κυνήγι στην τελευταία συνάντηση που είχαν. Σύμφωνα με την μήνυση που έχει υποβάλει η οικογένεια: «κατά τα λεγόμενά του θα τον πήγαινε ο ίδιος μέχρι ένα σημείο για κυνήγι, συνεπώς είναι απόλυτα ψευδές αυτό που ισχυρίστηκε».

3. Ισχυρίστηκε ότι αφού άφησε τον Μπάμπη στην περιοχή των ΤΕΙ, επέστρεψε σπίτι του, το οποίο είναι σε απόσταση μόλις επτά λεπτών από το σημείο. Όμως κάμερες ασφαλείας τον έχουν συλλάβει να παίρνει την αντίθετη πορεία και κατευθύνθηκε προς το Ευηνοχώρι. Τελικά, σπίτι του επιστρέφει 50 λεπτά αργότερα.

Στις 21:41 μπαίνει σε μίνι μάρκετ μέσα στο Μεσολόγγι, ανήσυχος, κοιτά συνεχώς προς τον δρόμο. Βιαστικά αγοράζει ένα χαρτί κουζίνας, φεύγει, κινείται προς την περιοχή του νοσοκομείου και στη συνέχεια πάει προς τη θάλασσα. Πήγε να πετάξει εκεί το κινητό του άτυχου νεαρού;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό