20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η…σκωπτική απάντηση στους δικαστές, με φόντο τον Άρειο Πάγο

Ειδήσεις Ελλάδα

Απάντηση στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, μετά την δήλωσή του ότι «γουστάρει να ξεδοντιάσει, το σύστημα δικαστικών και δημοσιογράφων», έδωσε με νέα ανάρτηση βίντεο στα social media, και με φόντο τον Άρειο Πάγο, o υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κασσελάκης.

«Χαίρομαι που υπάρχει ακόμα το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών, που θεωρούσα ότι είχε αυτοκαταργηθεί εδώ και 4 χρόνια» λέει σκωπτικά και “εξηγεί”:

«…αφού δεν επενέβη όταν ο ανώτατος δικαστής κ. Τζανερίκος, κατήγγειλε απόπειρα επηρεασμού, από το Μέγαρο Μαξίμου. Αφού δεν επενέβη, όταν ο προεδρος της ΑΔΑΕ κ. Ράμμος, δεχόταν προσωπικές επιθέσεις, απλά και μόνο επειδή προσπαθούσε να κάνει την δουλειά του. Αφού δεν επενέβη, όταν τα ατομικά δικαιώματα ξεδοντιάστηκαν από το Predator. Αφού δεν επενέβη, όταν 16.000 άνθρωποι πέθαναν έξω από τις ΜΕΘ. Αφού δεν επεμβαίνει όταν στρατιωτικές μονάδες ανατινάζονται και πλημμυρίζουν. Αφού δεν επεμβαίνει όταν εκατομμύρια για αντιπλημμυρικά έργα φαγώνονται. Αφού δεν επεμβαίνει όταν ο διεφθαρμένος δήμαρχος δεν ξεβουλώνει τα φρεάτια. Η λειτουργία της δικαιοσύνης θα αλλάξει. Θέλουν, δεν θέλουν…».

Μόλις είπα ότι η δικαιοσύνη είναι ο μεγάλος ασθενής, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον μου.Λυπάμαι για την πράξη.Αλλά παράλληλα χαίρομαι που υπάρχει ακόμα το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών, που θεωρούσα ότι είχε αυτοκαταργηθεί εδώ και 4 χρόνια. pic.twitter.com/xdz7v2n1YN

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 15, 2023

Εξάλλου, μιλώντας επίσης για το «ξεδόντιασμα», στο Mega, δήλωσε: «Εγώ απάντησα σε έναν πολίτη ο οποίος εξέφραζε την ανησυχία του, για τις παθογένειες που υπάρχουν στην δικαιοσύνη και στην δημοσιογραφία. Για σέναν προσωπικά θέλω να κάνεις το λειτούργημά σου χωρίς καμία επιρροή από το κράτος. Το ίδιο θέλω, και οι έντιμοι δικαστές να έχουν την πλήρη υποστήριξη του κράτους, για να μπορέσουν να κάνουν το λειτούργημά τους κι εκείνοι. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς για τις παθογένειες που έχουμε και πρέπει να τις λύσουμε».

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν φαβορί, ανέφερε ότι η μόνη δημοσκόπηση που μετράει είναι αυτή της Κυριακής.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό