18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η σκληροτράχηλη Καλλιθέα «άγχωσε» τον Παναιτωλικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό η Καλλιθέα, αλλά ο Παναιτωλικός δεν υπέκυψε στις πιέσεις και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ισοπαλία 2-2 και συνολικό σκορ 5-4.

Οι Αγρινιώτες απέδρασαν από το «Ελ Πάσο» με τα δύο γκολ του πρώτου ημιχρόνου, εκείνα των Ντουάρτε και Χουάνπι, αλλά οι γηπεδούχοι έδειξαν ψυχή, μείωσαν με τον Λουκίνα και ισοφάρισαν στο φινάλε με τον Τόρες, αποτέλεσμα που δεν τους αρκούσε για την πρόκριση.

Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ντουάρτε άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λιάβα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Παναιτωλικός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Χουάνπι, ξανά από στημένη φάση. Ο παίκτης από την Βενεζουέλα βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και φάνηκε να «κλειδώνει» την πρόκριση, αφού από νωρίς έδειξε τη διάθεση του.

Στο 36′ ο Λουκίνα μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά από εκτέλεση από εκτέλεση φάουλ και έδωσε την ώθηση στην Καλλιθέα να γυρίσει το ματς.

Το γκολ φάνηκε να βοήθησε την ψυχολογία των γηπεδούχων, αφού μπήκαν με όρεξη στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά τον αντίπαλο κίπερ. Στο 90+1′ ο Τόρες ισοφάρισε για την Καλλιθέα με εξαιρετικό βολέ.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, μέχρι που στο 90+3′ ο Βοσνιάδης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα εκτός περιοχής πάνω στον Καρέλη. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρόκριση στην φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Athens Kallithea: Βοσνιάδης, Μπουλούλη, Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46′ Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65′ Νεκούλ), Ντεμέτριους (75′ Τόρες), Τσιντώνης (46′ Κυνηγόπουλος), Λουκίνα

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Λιάβας, Ντουάρτε, Στάγιτς (76′ Μαλής), Μαυρίας, Τορεχόν (76′ Μπακάκης), Τσιγγάρας, Χουάνπι (67′ Μπουζούκης), Μπελεβώνης (59′ Α. Ντουάρτε), Ζοάο Πέδρο, Ντίας (59′ Καρέλης)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό