22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η σεναριογράφος της ταινίας για τον Στέλιο Καζαντζίδη αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
10.02.2024 | 17:56

INTIME SPORTS

Η σεναριογράφος της βιογραφικής ταινίας του Στέλιου Καζαντζίδη, Κατερίνα Μπέη, δήλωσε ότι η ιδέα για την ταινία ανήκει στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη γίνεται ταινία και η σεναριογράφος της, Κατερίνα Μπέη, μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” του Alpha.

Ανάμεσα στα όσα είπε για το νέο της εγχείρημα, αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη ταινία ήταν μια ιδέα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είχε πάθος με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

“Η ιδέα ξεκίνησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είχε δει την “Ευτυχία” και έχει πάθος με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Έκανε μια επαφή με την εταιρία παραγωγής και στη συνέχεια κάναμε ένα ραντεβού. Στη συνέχεια μιλήσαμε μεταξύ μας για να δούμε τι έχει περισσότερο ενδιαφέρον και αποφασίσαμε ότι πιο μεγάλη γοητεία έχει το ξεκίνημά του.

Πως ένα παιδί που είδε τον μπαμπά του να πεθαίνει επειδή τον έσπασαν στο ξύλο οι Χίτες μπροστά στα μάτια του, έγινε ξαφνικά ο πατέρας της οικογένειας σε ηλικία 13-14 ετών”, ανέφερε μεταξύ άλλων η σεναριογράφος της νέας ταινίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό