25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η Σελήνη στις 9/12 περνά στον Σκορπιό και δύο ζώδια θα ευνοηθούν ιδιαίτερα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 09.12-11.12.23

Η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό στις 09.12 στις 05.35 το πρωί και η πρώτη όψη που θα σχηματίσει θα είναι μια όψη τριγώνου με τον Κρόνο που θα βοηθήσει να πάρουμε σταθερές αποφάσεις, να κάνουμε έναν καλό προγραμματισμό της ημέρας και να έχουμε σταθερότητα στα συναισθήματά μας ωστόσο θα ευνοηθούν περισσότερο Σκορπιοί και Ιχθείς των αρχικών ημερών.

Το απόγευμα η Σελήνη θα συναντήσει την Αφροδίτη και θα δοθεί έμφαση στην ομορφιά, στις επαφές με γυναικεία πρόσωπα, εύνοια σε συναισθήματα και την τέχνη αλλά και εύνοια στη συναισθηματική επικοινωνία. Θα επηρεαστούν θετικά τα ζώδια του Νερού και κυρίως Σκορπιοί-Ιχθείς) του 1ου δεκαημέρου.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία ίσως να δώσει κάποιες υπερβολές προς το απόγευμα σε συναισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο και ίσως να παρασυρθούμε για να περάσουμε όμορφα ,να είμαστε πιο δοτικοί και να κάνουμε έξοδα ωστόσο το εξάγωνό της με τον Ερμή θα φέρει ευνοϊκή επικοινωνία ,συναντήσεις  και ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθείς) και της Γης (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου.

Η Σελήνη θα συνεχίσει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού και στις 10.12 και η αντίθεσή της με τον Ουρανό ίσως να φέρει ανατροπές και εντάσεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού αλλά κυρίως σε Ταύρους και Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου προς το απόγευμα.

Αργά το βράδυ το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα θα φέρει συναισθηματική πληρότητα, ρομαντισμό, διαίσθηση, τρυφερά συναισθήματα και όμορφα όνειρα σε Σκορπιούς – Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου .

Στις 11.12 το πρωί η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα που θα της δώσει σθένος ώστε να πετύχει ,ίσως να φέρει κάποια επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα ,επίσης ισχυρή διαίσθηση ώστε να κάνουμε τις σωστές κινήσεις και επιλογές αλλά και ουσιαστική και βαθιά συναισθηματική επικοινωνία. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Νερού και της Γης αλλά κυρίως Σκορπιοί-Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών του ζωδίου.

Από τις 11.00 μέχρι τις 13.10 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να μην κάνουμε σημαντικές κινήσεις ενώ καλύτερα θα είναι να μείνουμε για λίγο μόνοι και να ασχοληθούμε με τις πιο βαθιές ανάγκες μας ενώ στις 13.10 το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό