21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η σαγηνευτική Πενέλοπε Κρουζ σε νέα φωτογράφιση

Ειδήσεις Ελλάδα

Για ακόμα μια φορά η Πενέλοπε Κρουζ εντυπωσιάζει με την ακαταμάχητη γοητεία της. Αυτή την φορά η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε με σέξι διάθεση για το εξώφυλλο του περιοδικού «V Magazine».

Η 49χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πόζαρε για μια φωτογράφιση με θέμα τη δεκαετία του 1990, με φωτογράφο τον Jack Bridgland, που την έδειχνε να χορεύει στο στούντιο με παιχνιδιάρικα, ολόμαυρα σύνολα.

Αυτό που έκανε την διαφορά ήταν η Ντούα Λίπα που ανέλαβε ρόλο δημοσιογράφου. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στην Ντούα Λίπα για τα γυρίσματα της ταινίας του Μάικλ Μαν «Ferrari» στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Άνταμ Ντάιβερ, καθώς και για τις πολυάριθμες συνεργασίες της στο παρελθόν με τον Ισπανό δημιουργό Πέδρο Αλμοδοβάρ.

Η Ντούα Λίπα επαίνεσε την Πενέλοπε Κρουζ για την αυθεντικότητα που προσδίδει στους ρόλους της, κάτι που η διάσημη ηθοποιός αποκάλεσε το «μεγαλύτερο κομπλιμέντο» που θα μπορούσε να λάβει.

«Όταν ήμουν μικρό κορίτσι προσευχόμουν να μπορέσω να κάνω αυτή τη δουλειά. Έλεγα ‘σε παρακαλώ Θεέ μου, άφησέ με να το κάνω αρκετά καλά ώστε να μπορώ να ζω από αυτό. Όλα τα άλλα που συμβαίνουν είναι σαν ένα έξτρα που δεν ζήτησα ποτέ. Δεν είχα καν την πολυτέλεια να τα ονειρεύομαι» είπε η Πενέλοπε Κρουζ στο περιοδικό.

Εξομολογήθηκε ότι όταν προετοιμαζόταν για την ταινία δυσκολεύτηκε να μάθει για τον χαρακτήρα της Laura Ferrari, τη σύζυγο του Enzo Ferrari, επειδή οι ντόπιοι αρνούνταν να μιλήσουν για τη γυναίκα.

«Προτιμούν να την κρατούν στη σκιά, όπως ήταν σε όλη της τη ζωή», εξήγησε, προσθέτοντας ότι η έρευνά της αποκάλυψε πόσο ζωτικής σημασίας ήταν η Laura Ferrari για την επιβίωση της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πρόσθεσε ότι ήθελε να συνεργαστεί με τον Michael Mann, επειδή είναι ένας από τους «σπουδαιότερους σκηνοθέτες όλων των εποχών, ενώ ήταν ενθουσιασμένη που θα συνεργαζόταν με τον συμπρωταγωνιστή της, Adam Driver, καθώς τον θεωρεί εξαιρετικό ηθοποιό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό