18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Σίτι γλύτωσε την… παγωμάρα, η Έβερτον «υπέταξε» την Τσέλσι, 5άρα για Φούλαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή, κέρδισε με 2-1 την Λούτον και βρίσκεται πλέον στο -4 από την κορυφή. Σε ένα δραματικό ματς για την Γουέστ Χαμ, η ομάδα του Μαυροπάνου ηττήθηκε με σκορ 5-0 από την εκπληκτική Φούλαμ, ενώ στο Λίβερπουλ τα «Ζαχαρωτά» επικράτησαν με 2-0 της Τσέλσι, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League.

Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι 

Πρώτο ημίχρονο 

Μόλις στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπερνάρντο Σίλβα να βγάζει τετ α τετ τον Φιλ Φόντεν, αλλά ο Άγγλος δεν μπόρεσε να  νικήσει τον Καμίνσκι. 

Στο 19΄  ο Ρόδρι επιχείρησε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τον Βέλγο τερματοφύλακα να μην αιφνιδιάζεται. 

Ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τους «πολίτες» στο 27′. O Καμίνσκι σταμάτησε το χαμηλό διαγώνιο σουτ του Φόντεν. 

Αν και η Σίτι κυριαρχούσε στο ματς, η Λούτον ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Ο Τάουνσεντ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αντεμπάγιο με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. 

Δεύτερο ημίχρονο 

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν τον αγώνα στα ίσα στο 62′  με το δυνατό σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα να μην δίνει περιθώριο αντίδρασης στον Καμίνσκι να αντιδράσει. 

Το 2-1 έκανε ο Τζακ Γκρίλις με κοντινό πλασέ, ύστερα από το γύρισμα του Άλβαρεζ μέσα στην περιοχή.

Η Σίτι με ανατροπή πήρε την νίκη και βρίσκεται πλέον στο -4 από την κορυφή. 

Φούλαμ – Γουέστ Χαμ 

Θρίαμβος για την γηπεδούχο που επικράτησε με 5-0 της Γουέστ Χαμ. Το σκορ άνοιξε ο Ραούλ Χιμένες στο 22′  με καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από την σέντρα του Παλίνια από τα δεξιά. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους μόλις 9 λεπτά αργότερα με το χαμηλό σουτ του Γουίλιαμ μέσα στην περιοχή να νικά τον Φαμπιάνσκι στην δεξιά του γωνία. 

Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η ασταμάτητη Φούλαμ πέτυχε και 3ο γκολ. Ο Περέιρα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τόσιν Ανταραμπιογιό με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Εκπληκτική η γηπεδούχος και στο 2ο ημίχρονο. Στο 60΄  ο Χάρι Γουίλσον πέτυχε το 4-0 με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής. 

Το τελικό 5-0 πέτυχε ο Βινίσιους με κοντινό πλασέ, με την Φούλαμ να παίρνει μια τεράστια νίκη και 3 πολύτιμους βαθμούς.

Έβερτον – Τσέλσι

Η Έβερτον προηγήθηκε στο σκορ στο 55΄ . Στην αρχή της φάσης ο Κάλβερτ – Λούι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σάντσες σε τετ α τετ, αλλά ο Ντουκουρέ στο ριμπάουντ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. 

Το τρίποντο για τα «ζαχαρωτά» σφράγισε ο Λιούις Νόρμαν Ντόμπιν με ένα σουτ “βολίδα” μέσα στην περιοχή, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου. 

Τζένη Παπαδοπούλου 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό