24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μπάλντοκ, έρχεται στον ΠΑΟ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ αποτελεί επίσημα παρελθόν από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με το κλαμπ να ανακοινώνει πως ο Έλληνας διεθνής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο 31χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε φέτος 13 φορές στην Premier League, αφού αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμού.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάλντοκ έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει ο σύλλογος, με την έντονη αύξηση του ελληνικού στοιχείου.

Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός απέρριψε την εναρκτήρια πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη, με το ποσό να είναι 8ψήφιο. Οι «πράσινοι» θέλουν να τον κρατήσουν και την επόμενη χρονιά στην ομάδα, με τους Πορτογάλους να αναμένεται πως θα συνεχίσουν να πιέζουν για την απόκτησή του.

Παράλληλα, ένα δημοσίευμα τους Γιαγκίς Σαμπουντσουόγλου από την Τουρκία αναφέρει πως Φατίχ Τερίμ και Γιάννης Αλαφούζος είχαν έκτακτη συνάντηση για να λύσουν την συνεργασία τους, πριν τα δύο κομβικά ματς του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος είναι ο πιο έγκυρος στη γειτονική χώρα κι είναι αυτός που είχε αποκαλύψει τον περασμένο Δεκέμβριο την συνάντηση του Τερίμ με τον Γιάννη Αλαφούζο και την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την τεχνική ηγεσία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό