16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Ρούλα Κορομηλά δίνει ένα μεγάλο «Μπράβο» στις γυναίκες που δαμάζουν τις φλόγες

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευαισθητοποιημένη με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες η Ρούλα Κορομηλά και εξέφρασε ανοιχτά τις πρώτες της σκέψεις. 

Τα πολλαπλά μέτωπα φωτιάς σε όλη τη χώρα, η Ρόδος που συνεχίζει να φλέγεται αλλά και η μεγάλη τραγωδία με την απώλεια των δύο πιλότων εν ώρα καθήκοντος στην Εύβοια, έχουν συγκλονίσει αρκετούς δημοσιογράφους αλλά και παρουσιαστές. Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά είχε όμως μία ειδική αναφορά και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/CtJb6Y-Nb3P/Για τις γενναίες γυναίκες

Στις περιπτώσεις που υπάρχουν απώλειες την ώρα της μάχης κατά της φωτιάς, τα λόγια δεν αρκούν για αυτό που οι περισσότεροι από εμάς αισθανόμαστε τις τελευταίες ώρες. Η αυτοθυσία των δύο πιλότων που «χάθηκαν» την ώρα που προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά στην Κάρυστο και το πλάνο του τέλους τους, ήταν σοκαριστική. Από αυτές τις εικόνες που πληγώνουν.

Η Ρούλα Κορομηλά όπως και αρκετοί άλλοι από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος έσπευσε να δώσει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των ηρώων: «Οι γενναίοι πιλότοι μας που έχασαν τη ζωή τους, προσπαθώντας να σβήσουν φωτιές και να σώσουν περιουσίες και συνανθρώπους μας. Θλίψη. Συλλυπητήρια στους γονείς τους».

Σε μία άλλη ανάρτησή της, λίγες ώρες νωρίτερα, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση με μία φωτογραφία που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες. Με μία γυναίκα πυροσβέστη αποκαμωμένη και κλαίγοντας δίπλα στα αποκαΐδια. Tα τελευταία χρόνια στην Πυροσβεστική όλο και περισσότερες γυναίκες βρίσκονται στο σώμα και στην πρώτη γραμμή.

Remote control στο 2022: Σειρές και εκπομπές με ρεκόρ και tv stars που αγαπήθηκαν από το κοινό

Και όπως έγραψε η παρουσιάστρια: «Γενναίες γυναίκες, πυροσβέστες, μπαίνουν κ αυτές με τόλμη, στην πρώτη γραμμή μέσα στα πύρινα μέτωπα και παλεύουν για να «δαμάσουν» τις φλόγες …».

https://www.instagram.com/p/CvFCk1oNSUP/

Φυσικά και οι περισσότεροι followers της συμφώνησαν με την ιδιαίτερη αναφορά, αλλά τις τελευταίες ώρες, σε μία ακόμη σκέψη έχουμε ταύτιση. Πως δεν φτάνει να θαυμάζουμε τους ήρωες που προσπαθούν να σώσουν ανθρώπους, περιουσίες και τη φύση. Πρέπει να τους δώσουμε τα όπλα να πολεμήσουν και να προστατέψουμε κυρίως τη δική τους ζωή.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό