18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει μόνο στα ματς που δεν ξεκίνησε βασικός ο Τσουαμενί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εξαιρετική φέτος και αυτός είναι και ο λόγος που έφτασε στην κατάκτηση του Super Cup Ισπανίας, ενώ είναι πρώτη στη La Liga και συνεχίζει στους «16» του Champions League. Παρά την πολύ καλή σεζόν, η «βασίλισσα» δεν κατάφερε να προχωρήσει στο Copa Del Rey.

Η Ρεάλ κληρώθηκε με την Ατλέτικο και γνώρισε την ήττα με 4-2 (2-2 η κανονική διάρκεια), με την ομάδα του Σιμεόνε να είναι αυτή που πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο στατιστικό σχετικά με το σύνολο του Αντσελότι, μιας και φέτος, έχει γνωρίσει δύο ήττες και αυτές είναι από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μετροπολιτάνο». Ωστόσο τι κοινό έχουν αυτά τα δύο ματς;

Ότι ο Αντσελότι είχε αφήσει τον Ορέλιεν Τσουαμενί στον πάγκο της ομάδας του. Είναι τα μοναδικά παιχνίδια της σεζόν που ο ταλαντούχος Γάλλος μέσος δεν είχε ξεκινήσει βασικός και ήταν στους αναπληρωματικούς. Τελικά, δεν έχει πάει και πολύ γούρι αυτό στον Ιταλό προπονητή, ο οποίος σίγουρα θα το σκεφτεί πολύ καλά την επόμενη φορά να τον αφήσει εκτός.

Ο 20χρονος μέσος έχει αγωνιστεί φέτος σε 20 ματς με τη «βασίλισσα» και έχει καταφέρει να βρει μία φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό