22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Ρεάλ «διέλυσε» την Τζιρόνα και… καπάρωσε τον θρόνο της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε ηχηρό «μήνυμα» στην Τζιρόνα, την «διέσυρε» με 4-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου και της… ξέφυγε 5 βαθμούς στην κορυφή της La Liga. Βασιλική εμφάνιση από τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, «μαέστρος» ο Βινίσιους και κάπως έτσι – και χωρίς διαθέσιμο στόπερ – η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μοιάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο!

Το ντέρμπι πρωταθλήματος… μόνο τέτοιο δεν αποδείχθηκε. Κι ας είχαν οι Μαδριλένοι για στόπερ τους Ντάνι Καρβαχάλ και Εντουάρντο Καμαβίνγκα, μετά και τον τραυματισμό του Αντόνιο Ρίντιγκερ. Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, ενώ ο Βραζιλιάνος σέρβιρε με υπέροχη ασίστ με το εξωτερικό του ποδιού του για τον Μπέλινγκχαμ, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 35′.

Ο Άγγλος μέσος βρήκε ξανά δίχτυα στο 54′, ενώ μερικά λεπτά αργότερα αποχώρησε ως τραυματίας. Ωστόσο, δεν εκτιμάται πως είναι κάτι το ανησυχητικό. Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 61ο λεπτό, με τον «κεραυνό» του Ροντρίγκο να διαμορφώνει το τελικό 4-0 και να «υπογράφει» τον… περίπατο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι άνοιξε την διαφορά της στους πέντε βαθμούς από την δεύτερη Τζιρόνα, μετά από 24 αγωνιστικές. Στο -11 βρίσκεται η 3η Μπαρτσελόνα, η οποία, όμως, διαθέτει και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Ατλέτικο είναι στο -13. Ο θρόνος, απ’ ό,τι φαίνεται «ανήκει» στη Ρεάλ Μαδρίτης…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό