20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Ρεάλ δεν… πεθαίνει ποτέ, νέα ανατροπή και ξανά 1η στη La Liga!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε για άλλη μία φορά… αθάνατη, επικράτησε με 2-1 της Λας Πάλμας εκτός έδρας και επανήλθε στην κορυφή της La Liga μετά από 21 αγωνιστικές. Ο Βινίσιους και ο Ορελιέν Τσουαμενί τα δύο γκολ της «Βασίλισσας», η οποία βρίσκεται στο +2 από την δεύτερη Τζιρόνα.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό να δημιουργήσει φάσεις και να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Μπήκε… νωθρά στο δεύτερο μέρος και στο 53ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ. Από μία υποδειγματική αντεπίθεση της Λας Πάλμας, ο Σάντρο Ραμίρεζ γύρισε για τον Χαβιέ Μουνιόθ και εκείνος έκανε το 1-0.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φυσικά δεν τα παράτησε και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης στο 65ο λεπτό με τον Βινίσιους, έπειτα από φανταστική ασίστ του Εντουάρντο Καμαβινγκά. Η «Βασίλισσα» δεν… αγχώθηκε, ήξερε πως θα βρει και το γκολ της νίκης και αυτό ακριβώς έγινε στο 84ο λεπτό.

Από την εκτέλεση κόρνερ του Τόνι Κρόος, ο Τσουαμενί πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, μόλις τρία λεπτά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε στους 54 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από την 2η της βαθμολογίας Τζιρόνα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Σαββάτου (27/01) στη La LigaΡεάλ Σοσιεδάδ – Ράγιο Βαγιεκάνο (0-0)Λας Πάλμας – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2(19:30) Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ(22:00) Μαγιόρκα – Ρεάλ Μπέτις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό