18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Ρέξαμ του Deadpool πήρε back to back ανόδους

Ειδήσεις Ελλάδα

Το όνειρο της Ρέξαμ δεν λέει να τελειώσει και μαζί με τους φιλάθλους της, παραληρούν και όσοι την παρακολουθούν παγκοσμίως, μετά και την νέα άνοδο στις κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του διάσημου ηθοποιού Ράιαν Ρέινολντς (γνωστός για τον ρόλο του ως Deadpool), επισφράγισε με θριαμβευτικό τρόπο τον νέο της προβιβασμό αφού στο πλαίσιο της 44ης και τελευταίας αγωνιστικής της 4ης κατηγορίας (League Two) επικράτησε με το ευρύ 6-0 της Φόρεστ Γκριν. Έτσι, ολοκλήρωσε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ούσα δεύτερη στην βαθμολογική κατάταξη και αυτομάτως πήρε το εισιτήριο για την άνοδο στην 3η κατηγορία και την League One.

Φυσικά, οι προοπτικές και οι προδιαγραφές της ιστορικής ουαλικής ομάδας (η τρίτη αρχαιότερη στην ιστορία του αθλήματος, έχοντας ιδρυθεί το 1864) είναι πολύ παραπάνω από την 3η κατηγορία, έχοντας βλέψεις για τα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι κατόρθωσε back-to-back άνοδο μετά τον περσινό προβιβασμό της στην 4η κατηγορία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό