20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η πρώτη ανάρτηση μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέρασε μια εβδομάδα απο την στιγμή που ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος. Πιο συγκεκριμένα, το τζιπ που οδηγούσε ο τραγουδιστής την Τρίτη 12/3, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών. Στη συνέχεια, το όχημα προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού της ΔΕΗ και ένας απο τους δυο νεαρούς έχασε τη ζωή του.

Την Τετάρτη, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, σχετικά με το περιστατικό θέλωντας να εκφράσει τα συναισθήματα του: 

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη» έγραψε ο νεαρός τραγουδιστής.

Ποιος είναι ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Rising Star το 2017, όπου αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής σε ηλικία 16 ετών. Ακολούθησαν συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Έλλη Κοκκίνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό