18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η πρώην αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει Γενική Γραμματέας Ισότητας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ζέφη Δημαδάμα αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Γραμματέως Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των τοποθετήσεων νέων Γενικών και Ειδικών Γραμματέων.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Δημαδάμα υπήρξε αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Η Ζέφη Δημαδάμα υπήρξε στενή συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά (φωτ. ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / EUROKINISSI)

Τον Ιανουάριο η κ. Δημαδάμα είχε ανακοινώσει πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «η πολιτική σήμερα έχει τοξικότητα, έχει δυσκολίες -περισσότερες και σκληρότερες για τις γυναίκες υποψήφιες- ενώ θέλει ανεξάντλητους οικονομικούς πόρους».

Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ μετά την διορισμό της

Όπως έγινε γνωστό, μετά την αποδοχή του διορισμού της στη θέση της γ.γ. Ισότητας, η κ. Δημαδάμα διεγράφη από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και από μέλος του κόμματος. Παράλληλα, δρομολογείται η αντικατάσταση της στο PES WOMEN.

Το βιογραφικό της Ζέφης Δημαδάμα ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / INTIME NEWS

H Ζέφη Δημαδάμα είναι κάτοχος Διδακτορικού και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο επιστημονικό πεδίο «Περιφερειακή Ανάπτυξη και Πολιτικές Περιβάλλοντος». Ανήκει στο Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό (ΕΔΙΠ) του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ υπήρξε Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.

Έχει διατελέσει Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Μελετών Ευξείνου Πόντου και έχει σημαντική παρουσία σε Διεθνή Φόρουμ και επιστημονική συμβολή σε ερευνητικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Οικονομία και το Περιβάλλον.

Δραστηριοποιείται σε ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ανάπτυξη και το Περιβάλλον αλλά και σε θέματα Ισότητας των φύλων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό