16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τα φαντάσματα της Παρασκευής

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυο μπόμπες βγάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής, για όσους αρέσκονται σε παιχνίδι υψηλού ρίσκου.

Σέφιλντ Γουέν. – Λιντς. Μια ματιά στη βαθμολογία της Championship είναι αρκετή για να δικαιολογήσει κανείς τις αποδόσεις του παιχνιδιού, με τον άσο στο 5,00 και το διπλό στο 1.65. Η Σέφιλντ Γουένστντεϊ είναι 23η και εντός ζώνης υποβιβασμού και η Λιντς 3η και στο κυνήγι της αυτόματης ανόδου. Υπάρχουν όμως και κάποια αλλά…

Το παιχνίδι είναι μεγάλο τοπικό ντέρμπι του Γιόρκσιρ και το γεμάτο Χίλσμπορο βράδυ Παρασκευής είναι πολύ δυνατή έδρα. Και τα ντέρμπι βέβαια, ειδικά τα αγγλικά ντέρμπι, έχουν την τάση να εξομοιώνουν τις όποιες ποιοτικές διαφορές. Κι αν δούμε την παράδοση, η Λιντς δεν έχει νικήσει στις τρεις τελευταίες της επισκέψεις στο Χίλσμπορο (μία νίκη η Γουένσντεϊ και δύο ισοπαλίες), ενώ γενικότερα τα ντέρμπι τους είναι ισορροπημένα: 4-3-3 στα τελευταία δώδεκα. Όπως βέβαια έχει τη σημασία του ότι στον πρώτο γύρο, όπου και πάλι προφανώς η Λιντς ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα, το ντέρμπι στο Έλαντ Ρόουντ έληξε 0-0.

Πέρα όμως από αυτή τη γενική θεώρηση των ντέρμπι, το βασικότερο είναι ότι η Σέφιλντ Γουένσντεϊ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και τα δίνει όλα στη μάχη της σωτηρίας: 4 σερί νίκες μετράνε οι “κουκουβάγιες” και 5-0-1 στα τελευταία τους έξι, όπου η ήττα ήταν στην έδρα της πρωτοπόρου Λέστερ.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Αϊντχόφεν. Η Αϊντχόφεν είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει κανέναν αντίπαλο φέτος στην Ολλανδία. Αήττητη είναι από την αρχή της σεζόν η PSV στο πρωτάθλημα με συνολικό ρεκόρ 21-3-0 και δεν τίθεται συζήτηση ότι ο τίτλος είναι ήδη δικός της, έχοντας 10 βαθμούς διαφορά από τη 2η Φέγενορντ.

Έτσι, η τεράστια πρόκληση που έχει πλέον μπροστά της δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά το Champions League, όπου την Τρίτη πηγαίνει στο Ντόρτμουντ για τον επαναληπτικό του 1-1 στην Ολλανδία. Και πάνω σε αυτή τη συγκυρία, και με τον άσο σε τιμές που αγγίζουν το 8.00, μπορεί να σταθεί η σκέψη της κόντρας. Και η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, μπορεί μεν να μην έχει σχέση ποιοτικά με την Αϊντχόφεν ή τη Φέγενορντ, αλλά κάνει πολύ καλή σεζόν για τα δεδομένα της. Για την ακρίβεια, μία από τις καλύτερες της ιστορίας της, καθώς είναι στην 6η θέση (στο -2 από τον Άγιαξ…) και έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται ευρωπαϊκή έξοδο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Αϊντχόφεν: 1 DNB (6.00) 21:00
Σέφιλντ Γουέν. – Λιντς: 1 DNB (3.60) 22:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό