22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η προφητεία σαμάνου στη Φιλαρέτη Κομνηνού για το μέλλον της ανθρωπότητας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γνωστή ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού αποκάλυψε μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της όταν πριν από 13 χρόνια περίπου είχε συναντήσει στο Μεξικό έναν σαμάνο ο οποίος της είχε δώσει μια προφητεία για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα.

Συγκεκριμένα, η Φιλαρέτη Κομνηνού, μιλώντας για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε και εξακολουθεί να βιώνει ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, (σ.σ. με την οικονομική κρίση, την πανδημία, τους πολέμους), ανέσυρε από τη μνήμη της κάποια λόγια που της είχε πει ένας «πνευματικός» σε ένα μακρινό ταξίδι της, εκτός Ελλάδας.

«Δεν είναι εύκολοι οι καιροί, ειδικά την τελευταία δεκαετία είμαστε σαν βρισκόμαστε συνεχώς σε έναν ανεμοστρόβιλο. Θυμάστε που λέγανε ότι το 2012 θα ήταν έτος καταστροφής; Στο Μεξικό, όταν ήμουν εκεί το 2011, ένας σαμάνος μου είχε πει: “ο πλανήτης και η ανθρωπότητα θα αλλάξουν δέρμα, αλλά αυτό δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο, θα είναι επώδυνο. Θα φέρει τεράστιες αλλαγές, μέσα από μια οδυνηρή διαδικασία”. Και το βλέπετε, βγήκε αληθινός», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην ΕΡΤ.

Συνεχίζοντας, είπε πως και σε άλλες εποχές συνέβαιναν «διάφορα τρομερά» στον κόσμο, απλώς τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο έντονα. «Την απόλυτη ελευθερία τη νιώθω όταν ταξιδεύω. Επιλέγω ανθρώπους, φίλους και παρέες που θα είναι συντονισμένοι το ίδιο», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής της συνέντευξης η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Αναφέρθηκε μάλιστα σε μια από τις περιπέτειες που έχει ζήσει στα ταξίδια της. «Στον Αμαζόνιο δεν εύκολα τα πράγματα. Τη φύση πρέπει να τη σέβεσαι, εγώ είχα… ξεθαρρέψει και περπατούσα μέσα στο δάσος όταν αντίκρισα μπροστά μου ένα μαύρο φίδι και παρέλυσα ολόκληρη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό