27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού και της Φενέρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μεγάλος αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, είναι προ των πυλών με τις δύο ομάδες να ρίχνονται πρώτες στην «μάχη» του Βερολίνου στις 24/5 19:00, για το πρώτο τζάμπολ στο Final Four.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR αν και συνάντησε, ένα αναπάντεχο γεγονός, μιας και ήρθε αντιμέτωπη με φανατικούς οπαδούς των Τούρκων οι οποίοι προέβησαν σε λεκτική «επίθεση», και προσπαθούσαν να προκαλέσουν καυγά, με τον Αταμάν να τους απαντάει στα Τούρκικα, και την κατάσταση οριακά να ξεφεύγει. Δείχνουν να είναι πανέτοιμοι, για το μεγάλο πρώτο ματς κόντρα στην Φενέρ, αφήνοντας πίσω τους όλο το σκηνικό.

Η προκαθορισμένη, μάλιστα συνέντευξη, παικτών και προπονητών, έγινε σε πολύ καλά πλαίσια ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τους πάντες να είναι ευδιάθετοι και να δείχνουν να το απολαμβάνουν. Ο Τούρκος προπονητής σε δηλώσεις του, μάλιστα, υποσχέθηκε στους οπαδούς των «πράσινων» ότι θα τους φέρει το 7ο αστέρι, στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο αρχηγός, Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στην σημασία της ημέρας και των συνθηκών για εκείνον, αφού όπως αποκάλυψε νιώθει σαν να συμμετέχει για πρώτη φορά σε Final Four, και θα πρέπει να είναι πεπεισμένοι για το τρόπαιο.

Το Flash.gr είναι στο Βερολίνο για τις κρίσιμες αναμετρήσεις και σας παρουσιάζει πλάνα από την προπόνηση των δύο ομάδων πριν τον αγώνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό