17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό για τη Διπλωματική Ακαδημία

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 27 Οκτωβρίου εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό για την εισαγωγή τριάντα έξι υποψηφίων ακολούθων πρεσβείας στη Διπλωματική Ακαδημία του υπουργείου Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, ο οποίος προκηρύχθηκε στις 5 Οκτωβρίου, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ειδική αίτηση συμμετοχής μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], με θέμα ηλεκτρονικού μηνύματος «Για τον διαγωνισμό Ακολούθων», μέχρι την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17:00.

Το έντυπο συμμετοχής, το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και άλλα συναφή στοιχεία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών: https://www.mfa.gr/dinatotites-epaggelmatikis-stadiodromias-sto-ypex/diplomatikos-klados/prokeruxe-diagonismou-gia-ten-eisagoge-trianta-exi-36-upopsephion-akolouthon-presbeias-ste-diplomatike-akademia.html

Ο διαγωνισμός για την εισαγωγή στη Διπλωματική Ακαδημία τριάντα έξι υποψηφίων ακολούθων πρεσβείας θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου. Ο χώρος διεξαγωγής και η ώρα έναρξης του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό