17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η «πληρωμένη» απάντηση του Λαχούντ στον Ρονάλντο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην μέσος της Major League Soccer (MLS), Μάικλ Λαχούντ, διακωμώδησε τον ισχυρισμό του αρχηγού της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ότι η σαουδαραβική Pro League (SPL) είναι καλύτερη από την αμερικανική Λίγκα.

Ο Λαχούντ είπε ότι ο Ρονάλντο καπνίζει πάρα πολύ… ναργιλέ, προσθέτοντας ότι έκανε τη δήλωση λόγω του αιώνιου αντιπάλου του, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στην Ίντερ Μαϊάμι.

Σύμφωνα με τον Λαχούντ, ο πρώην φορ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους προσπαθούσε απλώς να παραμείνει επίκαιρος μετά την ένταξη του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Λαχούντ, ο οποίος έπαιξε για ομάδες όπως η Φιλαδέλφεια Γιούνιον και η Σινσινάτι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο MLS, είπε στο CBS Sports:

«Ο Ρονάλντο καπνίζει πάρα πολύ ναργιλέ. Αυτή είναι μια γελοία δήλωση, συμπέρασμα ούτε καν ενός έτους, ότι η σαουδαραβική Λίγκα είναι καλύτερη από αυτά τα πρωταθλήματα (σ.σ. Ολλανδία, Τουρκία). Ήταν μια δήλωση που έγινε αμέσως μετά την παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι».

Και πρόσθεσε: «Όλα έχουν να κάνουν με τον Μέσι και τη συνάφεια. Και αυτό που είπε πάλι για τη Serie A όταν έφυγε από τη Γιουβέντους, ότι ήταν εκείνος που ανάστησε το ιταλικό πρωτάθλημα;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό