18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η πλατφόρμα Χ θα περιλαμβάνει ηχητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις ανακοίνωσε ο Ίλον Μασκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν έχει διευκρινίσει αν αυτή η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές ή σε όλους τους χρήστες του X

Σε αλλαγές προβαίνει στην εφαρμογή twitter, την οποία μετονόμασε σε Χ, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στην πλατφόρμα, οι χρήστες σε λίγο καιρό θα μπορούν να πάρουν τηλέφωνο άλλα άτομα, αλλά και να κάνουν βιντεοκλήση μέσω αυτής. Η λειτουργία αυτή θα είναι συμβατή με Android, ios, PC και Mac, ενώ δεν θα είναι απαραίτητη η σύνδεση με τηλεφωνικό αριθμό.

Video & audio calls coming to X:

– Works on iOS, Android, Mac & PC- No phone number needed- X is the effective global address book

That set of factors is unique.

— Elon Musk (@elonmusk) August 31, 2023

Αυτή η νέα λειτουργία έχει υπονοηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Θα εμφανιστεί σε μία από τις επερχόμενες ενημερώσεις. Η σχεδιάστρια του Twitter, Αντρέα Κόνγουεϊ, έχει μοιραστεί αποσπάσματα αυτών των νέων χαρακτηριστικών.

Ο τρόπος που θα λειτουργούν οι κλήσεις θα προσομοιάζει με αυτόν άλλων εφαρμογών που διαθέτουν ήδη αυτή την λειτουργία. Ο χρήστης θα μπορεί δηλαδή να καλέσει με βίντεο ή με ήχο μέσω της ενότητας DM. Ακόμα ο Μασκ δεν έχει διευκρινίσει αν αυτή η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές ή σε όλους τους χρήστες του X.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla έχει αγοράσει το πρώην twitter από τον Οκτώβριο του 2022 και τον Ιούλιο του φετινού έτους άλλαξε την ονομασία του σε Χ. Φαίνεται πως σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στην διάσημη εφαρμογή, ώστε να περιέχει όσες περισσότερες λειτουργίες γίνεται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό