20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η πιο μεγάλη ευρωπαϊκή ώρα μέχρι την επόμενη έφτασε για Περιστέρι και Προμηθέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε τόσο για το Περιστέρι όσο και για τον Προμηθέα στο πλαίσιο των Playoffs του FIBA Basketball Champions League. Οι δύο ελληνικές ομάδες πέρασαν επιτυχημένα από τις δύο προηγούμενες φάσεις ομίλων της διοργάνωσης και πλέον τίθενται αντιμέτωπες με Βόννη και Μάλαγα αντίστοιχα σε σειρά αγώνων που οδηγεί στο Final Four του Βελιγραδίου.

Το Περιστέρι πήρε επική πρόκριση από τους «16» χάρη στη νίκη επί της Τενερίφης στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου του και πλέον κυνηγά να «σπάσει» το ταβάνι του κόντρα στην κάτοχο του τίτλου Βόννη η οποία έχει το πλεονέκτημα έδρας. Το τζάμπολ της αναμέτρησης για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είναι προγραμματισμένο για τις 20:00, σε απευθείας μετάδοση από το COSMOTE SPORT 4 HD.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο Προμηθέας ο οποίος και αυτός με τη σειρά του πήρε την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική χάρη στην εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚκαι καλείται να κάνει τη δική του υπέρβαση έχοντας και αυτός μειονέκτημα έδρας κόντρα στην ισχυρή Μάλαγα, με τα ζευγάρια των «8» του Basketball Champions League να κρίνονται στις δύο νίκες. Τζάμπολ στην αναμέτρηση των Πατρινών με τους Ισπανούς στις 22:00, σε απευθείας μετάδοση από το COSMOTE SPORT 5 HD.

Το πρόγραμμα του Περιστερίου Βόννη – Περιστέρι , 3 Απριλίου στις 20:00Περιστέρι – Βόννη, 10 Απριλίου στις 19:30Βόννη – Περιστέρι, 16 Απριλίου στις 21:00 (αν χρειαστεί) Το πρόγραμμα του Προμηθέα Ουνικάχα Μάλαγα – Προμηθέας Πάτρας, 3 Απριλίου στις 22:00Προμηθέας Πάτρας – Ουνικάχα Μάλαγα, 9 Απριλίου στις 19:30Ουνικάχα Μάλαγα – Προμηθέας, 17 Απριλίου στις 21:30 (αν χρειαστεί) Τα ζευγάρια των προημιτελικών Βόννη – Περιστέρι Μούρθια – ΛούντβιχσμπουργκΜάλαγα – Προμηθέας ΠάτραςΤενερίφη – Τόφας Οι διαστραυρώσεις του Final Four Νικητής 4 – Νικητής 1Νικητής 2 – Νικητής 3

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό