20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η παρακάμερα στο Βερολίνο και οι «ερυθρόλευκοι» στις εξέδρες [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει σε μια δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να ζοριστούν, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην έδρα της Άλμπα με σκορ 94-67 για τη 17η αγωνιστική της Euroleague.

Μία πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Μετά το πέρασμα από τη Γαλλία και την έδρα της Βιλερμπάν, οι Πειραιώτες πήραν το διπλό σε ένα ακόμη… must win παιχνίδι και πλέον έχουν ρεκόρ 9-8 και βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Δύο σημαντικά αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό, μιας και πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεν έχουν πλέον απουσίες και παίζουν πλήρεις. Ακολουθεί διαβολοβδομάδα με δύο ματς στο ΣΕΦ τα οποίο είναι άκρως απαιτητικά. Με Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό.

Στο Βερολίνο πάντως, δεν γινόταν να λείπει η παρακάμερα για τον Ολυμπιακό. Όπως σε κάθε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων», έτσι και σε αυτό, είδαμε ωραία πλάνα από την ώρα του αγώνα και όχι μόνο.

Προφανώς τα βλέμματα τράβηξαν οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Βερολίνο. Είναι αρκετοί οι φίλοι των Πειραιωτών που ζουν στη Γερμανία και δεν γινόταν να λείπουν από το παιχνίδι της ομάδας τους. Υπενθυμίζουμε ότι στο γήπεδο της Άλμπα θα διεξαχθεί το Final Four 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό