18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν διαθέτει προσκλήσεις για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ενδιαφέρον του κόσμου της ΑΕΚ για μια θέση στην OPAP Arena είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να καλυφθεί από τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων.

Αρκετοί φίλοι της Ένωσης που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο διαρκείας και δεν προλαβαίνουν να βρουν εισιτήριο καθώς όσα διατίθενται προς πώληση είναι κατά πολύ λιγότερα από τη ζήτηση, αναζητούν προσκλήσεις για τους επίσημους αγώνες, και για τον προσεχή (16/10) με τον Ατρόμητο.

Ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΑΕΚ επανέλαβε ότι δεν υφίστανται προσκλήσεις, διευκρινίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε αδικία απέναντι στους περίπου 25.000 κατόχους διαρκείας και σε όσους σπεύδουν να προμηθευτούν εισιτήριο όταν ανοίγει το σύστημα ηλεκτρονικής προπώλησης. 

Η θέση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να επισημάνει και να τονίσει, πως προσκλήσεις για το ματς με τον Ατρόμητο δεν διατίθενται και δεν υφίστανται. Ο μόνος τρόπος για να βρεθεί κάποιος στο γήπεδο εφόσον δεν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, είναι μέσω της ηλεκτρονικής προπώλησης.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε πως τη στιγμή που χιλιάδες φιλάθλων μας από την επαρχία κάτοχοι διαρκείας ή κάτοχοι απλού εισιτηρίου για τον αγώνα, μπαίνουν σε μεγάλα επιπλέον έξοδα για να βρεθούν στην OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, είναι άδικο και ως σκέψη ακόμη ειδικά για κόσμο από την Αττική να πιστεύουν πως θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο μέσω προσκλήσεων και να το προσπαθούν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό