30 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Η Πάρις Χίλτον ήθελε Λιντς στην Premier League αλλά… δεν στάθηκε γούρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διάσημη Αμερικανίδα Πάρις Χίλτον δήλωσε πριν από μερικές μέρες δημόσια, πως εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα της Λιντς. Οι αναρτήσεις της στην παλτφόρμα του Instagram αλλά και του X (πρώην Twitter) έγιναν γρήγορα «viral» μιας και κανείς δεν περίμενε πως η επιχειρηματίας-μοντέλο είχε κάποια σχέση με το ποδόσφαιρο και δη την Λιντς, μια αγγλική ομάδα.

Τελικά η υποστήριξη της Paris Hilton δεν έφερe «γούρι» στην ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε. H Λιντς ηττήθηκε στον τελικό των play offs της Championship με 1-0 από την Σαουθάμπτον στο «Wembley» και είδε του «Άγιους» να παίρνουν το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο ανόδου στα «σαλόνια» της Premier League. Να θυμίσουμε πως Λέστερ και Ίπσουιτς είχαν εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο ,στην κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για πολλούς, κατακτώντας τις δυο πρώτες θέσεις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Championship. 

Η Λιντς μπορεί να μην έδωσε χαρά στην Paris Hilton και στους υπόλοιπους φιλάθλους της, σίγουρα όμως κέρδισε την μάχη της κερκίδας  στον τελικό του «Wembley», αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, προσφέροντας πραγματικά συγκλονιστικές εικόνες, κυρίως όταν αγωνίζονταν εντός έδρας. 

Ίσως του χρόνου δούμε, στο Elland Road, την Paris Hilton να πανηγυρίζει μαζί με τους υπόλοιπους φιλάθλους της Λιντς.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό