20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ουραγός Σαλερνιτάνα έκοψε βαθμούς από τη Μίλαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία εβδομάδα αφότου ανέβηκε στην κορυφή της Serie A, η Μίλαν είναι πάρα πολύ πιθανό από το βράδυ της Κυριακής (20/02) να βρεθεί ακόμη και στην τρίτη θέση.

Η ουραγός της Serie A, Σαλερνιτάνα, έκανε την έκπληξη απέναντι στους «ροσονέρι» και με το 2-2 που απέσπασε δίνει την ευκαιρία σε Ίντερ και Νάπολι, αν νικήσουν Σασουόλο και Κάλιαρι να περάσουν την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τους «παρτενοπέι».  

Ο Ρέμπιτς που πέρασε αλλαγή στο 61΄ «έσωσε την παρτίδα» για τους πρωτοπόρους του ιταλικού πρωταθλήματος, που αν και προηγήθηκαν μόλις στο 5΄ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τα τέρματα των Μπονατσόλι και Τζούριτς.

Νωρίτερα, η Ρόμα με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος απέφυγε το «κάζο» στο «Ολίμπικο» και με το σφύριγμα της λήξης πρόσθεσε έστω το βαθμό της ισοπαλίας (2-2), απέναντι στη Βερόνα, η οποία είχε προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο. 

Αποτελέσματα και σκόρερ:  

Σαμπντόρια-Έμπολι 2-0 (14΄, 29΄ Κουαλιαρέλα) Ρόμα-Βερόνα 2-2 (65΄ Βολπάτο, 84΄ Μποβ – 5΄ Μπαράκ, 20΄ Ταμέζ) Σαλερνιτάνα-Μίλαν 2-2 (29΄ Μπονατσόλι, 72΄ Τζούριτς – 5΄ Μεσίας, 77΄ Ρέμπιτς)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό