19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Ομοσπονδία της Σουηδίας τιμάει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θα τιμηθεί με ειδική πλακέτα από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σουηδίας, για το «έργο» του στην εθνική και την παρουσία του. 

Ο πρώην σταρ της εθνικής Σουηδίας θα τιμηθεί όπως πρέπει, στην φιλική αναμέτρηση της χώρας του με την Σερβία στις 9 Ιουνίου του 2024. Ο «Ίμπρα» είχε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, από τον Ιούνιο του 2023 και έτσι ένα χρόνο μετά θα τιμηθεί για την συνεισφορά του στην ομάδα. Η γεμάτη παρουσία του στην εθνική και τα φοβερά γκολ του σίγουρα μας μένουν ανεξίτηλα, έχοντας συνολικά 122 συμμετοχές και 91 γκολ από το 2001 μέχρι και το 2023! Με την τελευταία του συμμετοχή να καταγράφεται στις 23 Μαρτίου στο Βέλγιο του εν λόγω έτους!

Ο νυν σύμβουλος διοίκησης της Μίλαν θα λάβει την ειδική πλακέτα και το γήπεδο αναμένεται να τον αποθεώσει, για τα όσα είχε πετύχει στη σπουδαία καριέρα του.

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Αντρέα Μόλερμπεγκ, τόνισε:

«Ανυπομονούμε να ευχαριστήσουμε τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών στην Σουηδία. Θα είναι μία τιμή σε έναν παίκτη που σήμαινε πάρα πολλά για την εθνική ομάδα της χώρας αλλά και ο οποίος είχε μεγάλο θετικό αντίκτυπο για γενιές νεαρών Σουηδών αγοριών και κοριτσιών με διαφορετικό υπόβαθρο στο ποδόσφαιρο»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό