20.9 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Η οικογενειακή φωτογραφία του πρωθυπουργού και οι ευχές για το 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μία οικογενειακή φωτογραφία υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης , τη νέα χρονιά πλαισιωμένος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα τρία τους παιδιά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να στέκεται μπροστά από στολισμένο τζάκι μαζί με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνο.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο Κωνσταντίνος ήταν ντυμένοι χαλαροί με λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι ενώ οι τρεις κυρίες ήταν ιδιαίτερα λαμπερές μέσα στα μαύρα φορέματά τους.

Ο πρωθυπουργός συνόδευσε τη φωτογραφία του με μια λεζάντα στην οποία εύχεται στους ακολούθους του καλή χρονιά.

Δείτε την ανάρτηση

«Καλή Χρονιά! Υγεία και δύναμη σε όλες και σε όλους!», έγραψε ο πρωθυπουργός στη λεζάντα της ανάρτησής του, στέλνοντας τις ευχές του στον ελληνικό λαό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε κάνει αντίστοιχη ανάρτηση και ανήμερα τα Χριστούγεννα. Ο ίδιος εμφανιζόταν πάλι με την οικογένειά του στο πρωθυπουργικό γραφείο. Η οικογένεια πόζαρε αγκαλιασμένη, με πιο χαλαρή εμφάνιση και έστελναν ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα.

Στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός ευχόταν «Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη σε όλες και όλους! Χρόνια πολλά!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό