18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η ξαφνική επίσκεψη Μητσοτάκη στο σούπερ μάρκετ παίρνει άλλη τροπή…

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια αιφνιδιαστική επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ για να αξιολογήσει την κατάσταση στην αγορά και τις τιμές των προϊόντων, ήταν η τέλεια αφορμή για να ξεδιπλωθεί ένα ακόμα σπαρταριστό σκετς του Μήτσι VAR στο επεισόδιο της Παρασκευής (15/03).

Ο Γιώργος Μητσικώστας ως Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια τελικά όχι και τόσο αιφνιδιαστική επίσκεψη, εμφανίζεται αρχικά να διαφωνεί με τους δημοσιογράφους για το τι ώρα είχαν δώσει ραντεβού.

Με τις κάμερες στραμμένες πάνω του και κρατώντας ένα… «σελφοκόνταρο» στο χέρι ο Μητσικώστας-Μητσοτάκης πλησιάζει, όντως αιφνιδιαστικά, μία γιαγιά για να πιάσει συζήτηση μαζί της, πιθανώς για να «πάρει το σφυγμό» της κοινωνίας.

Η γιαγιά, που είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης, τρομάζει και όταν ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να τη ρωτά: «Θα προτιμούσες να ήμουν κανένας ληστής;», παίρνει την αφοπλιστική απάντηση: «Λιγότερα θα μου έπαιρνε από όσα μου βουτάς εσύ…».

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποσπάσει τη θετική γνώμη της γιαγιάς για τις επιδόσεις της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να της πουλήσει… καλλυντικά, λέγοντάς της ότι έχουν πέσει πολύ οι τιμές τους.

Και όχι μόνο καλλυντικά, αλλά και σοκολάτες, τεκίλα και άλλα τέτοια προϊόντα που όμως δεν δείχνουν να συγκινούν τη γιαγιά.

Τα πράγματα βέβαια παίρνουν απρόσμενη τροπή, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει τη γιαγιά να δοκιμάσει κηραλοιφή. Αυτό όμως δεν πηγαίνει ιδιαίτερα καλά…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό