24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει με τους γιους της και μοιάζει με μεγάλη τους αδερφή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου περνάει όμορφες οικογενειακές στιγμές στον Πόρο, ενώ έχει μαζί της και τα αγόρια της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παράλληλα με τα γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ «Στα Σύρματα» που θα πρωταγωνιστεί από τη νέα σεζόν, ζει ένα ήρεμο καλοκαίρι απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα με τους φίλους και την οικογένειά της.

Η ηθοποιός έχει ταξιδέψει φέτος το καλοκαίρι στο Λαγονήσι, τη Σύρο ενώ τώρα βρίσκεται με την οικογένειά της στον Πόρο. Μαζί της είναι και οι δύο γιοι της, ο 19χρονος Διονύσης και ο 17χρονος Φίλιππος.

Ο Διονύσης σπουδάζει στην Κύπρο απ’ όταν ενηλικιώθηκε και όποτε του το επιτρέπουν οι σπουδές του βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του.

Όλοι θυμόμαστε, άλλωστε την ηθοποιό να είναι χωμένη μέσα σε βαλίτσες και πράγματα πηγαίνοντας μαζί του πέρσι τον Σεπτέμβρη για να τον βοηθήσει να τακτοποιηθεί. Η ίδια, μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας που είχε δημοσιεύσει έγραφε: «Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα !It’s gonna be a loooooong night».

https://www.instagram.com/p/Ci-u2liomJN/Τα water sports και η οικογενειακή φωτογραφία

Παρ’ όλα αυτά, όπως είπαμε η Ντορέττα Παπαδημητρίου τώρα χαλαρώνει μαζί με τους γιους στο νησί του Αργοσαρωνικού. Βέβαια, οι τρεις τους όπως ενημέρωσε η ίδια τους followers της στο Instagram έκαναν και water sports με την ίδια να μοιάζει δίπλα στην αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν με μεγάλη τους αδερφή.

Στην παρέα ήταν και ο γιος του Μάρκου Σεφερλή, ο Χάρης, ο οποίος βρήκε χρόνο να ξεσκάσει με τους φίλους του όσο οι γονείς του είναι στο θέατρο.

Οι γυμνασμένοι κοιλιακοί της και οι πόζες με μαγιό

Δεν είναι αφύσικο που η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδειχνε σαν αδερφή των γιων της, αφού η ίδια τους έκανε σε αρκετά μικρή ηλικία, οπότε τώρα που κι αυτοί μεγάλωσαν το χάσμα μεταξύ τους μίκρυνε ακόμα πιο πολύ εμφανισιακά. Παράλληλα, η ηθοποιός έχει μια εντυπωσιακή σιλουέτα, ενώ οι κοιλιακοί της είναι το σήμα κατατεθέν της. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία, μιας και υπήρξε αθλήτρια του στίβου, ενώ ακόμα και τώρα δεν παραλείπει την γυμναστική της, η οποία σχετίζεται πιο πολύ με το πιλάτες.

Στην gallery μπορείς να δεις κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό από το φετινό καλοκαίρι:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό