18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Νοτς Κάουντι διαψεύδει τις φήμες περί εξαγοράς της ομάδας από την Τέιλορ Σουίφτ με επικό τρόπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Βλέπεται, η βρετανική εφημερίδα, «Weekend Sport», «αποκάλυψε» πως η τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της παλαιότερης ομάδας του κόσμου

Ένας… μικρός χαμός έχει προκληθεί στο Νησί από το πρωί της Παρασκευής, αναφορικά με το μέλλον της Νοτς Κάουντι!

Βλέπεται, η βρετανική εφημερίδα, «Weekend Sport», «αποκάλυψε» πως η τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της παλαιότερης ομάδας του κόσμου!

Η αντίδραση των ανθρώπων του συλλόγου δεν άργησε να έρθει, η οποίοι και υποδέχθηκαν τις φήμες αυτές με… μπόλικο χιούμορ!

Ενδεικτικό είνια πως δημοσίευσαν στα social media μια φωτογραφία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας σε ρόλο προπονητή του συλλόγου (!), ενώ, λίγο αργότερα προέβησαν και σε επίσημη τοποθέτηση για το θέμα αυτό!

«Όσο και αν λυπούμαστε που απογοητεύουμε τους φαν της Σουίφτ στις τάξεις του συλλόγου μας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αυτήν την ιστορία. Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι κακό μεταξύ μας με την Τέιλορ, αλλά, σε μια τόσο συναρπαστική στιγμή για εμάς και το κλαμπ, σίγουρα δεν θα μπορούσε να πιστέψει στα πιο τρελά όνειρά της ότι θα εγκαταλείψουμε τον σύλλογο. Θα αφήσουμε ένα κενό χώρο στην αυριανή λίστα μουσικής πριν από τον αγώνα για ένα κομμάτι από το άλμπουμ της που κυκλοφόρησε πρόσφατα το «1989» ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για το ενδιαφέρον της», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό