17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Νιούελς Όλντ Μπόις έχει ξανά Μέσι και φοράει κι αυτός το νούμερο 10

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
08.02.2022 | 23:09

Πως τα φέρνει η ζωή… 22 χρόνια μετά από την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, η Νιούελς Όλντ Μπόις ετοιμάζει τον νέο Μέσι για την πρώτη ομάδα της. Τον λένε Χοακίν και φοράει κι αυτός την φανέλα με το νούμερο 10.

Στο μέρος στο οποίο ο Λιονέλ Μέσι έκανε τα πρώτα του οργανωμένα βήματα στο ποδόσφαιρο, στην Νιούελς Όλντ Μπόις, στο Ροσάριο της περιφέρειας Σάντα Φε, έχουν πλέον έναν νέο αστέρα. Που λέγεται κι αυτός Μέσι. Και φοράει κι αυτός την φανέλα με το νούμερο 10! Καλά διαβάσατε, δεν πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους.

Ο λόγος για τον Χοακίν Μέσι, έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με την U20 του αργεντίνικου συλλόγου και θέλει να βαδίσει στο ίδιο μονοπάτι με εκείνο στο οποίο βάδισε ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και κατά πολλούς ο Greatest of All Time στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

“Το όνομά μου είναι Χοακίν Μέσι, είμαι 19 ετών και ξεκίνησα να παίζω στην Νιούελς στην ηλικία των 8 ετών. Φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά στην U20. Ο κόσμος με ρωτάει αν έχουμε κάποια σχέση με τον Λιονέλ, πρόκειται όμως για σύμπτωση. Έτυχε να έχουμε το ίδιο επώνυμο. Θα ήταν ό,τι πιο όμορφο να παίξουμε μαζί στην Νιούελς Ολντ Μπόις” ήταν τα λόγια του νεαρού ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 2002 σε μία μικρή πόλη που ονομάζεται Κόρονελ Άρνολντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό