31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου γιόρτασε το πρωτάθλημα γυναικών του ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γυναίκες του ΠΑΟΚ κατάφεραν και έκαναν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματός τους αήττητη. Νίκησαν με το εμφατικό 3-0 την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, και πλέον πανηγυρίζουν με μπόλικη δόση ευτυχίας το αήττητο πρωτάθλημά τους και το 18ο στην σειρά.

Τα κορίτσια «θαύματα» φυσικά, δεν έχουν σταματήσει μόνο εκεί, αφού κατάφεραν να σηκώσουν και το Κύπελλο Ελλάδας στο τελικό, κόντρα στην ομάδα της ΑΕΚ, και πλέον είναι και επίσημα οι νταμπλούχες. Φυσικά μετά την λήξη της αναμέτρησης, το γιόρτασαν με την ψυχή τους, και  βρίσκονταν σε μια πανευτυχή κατάσταση.

Το δημιούργημα αυτό της γυναικείας ομάδας του «Δικεφάλου» ανήκει φυσικά και στον προπονητή, της ομάδας ο οποίος συνεισφέρει τα μέγιστα από τον πάγκο ώστε να φτάσουν τα κορίτσια σε αυτά τα μεγαλειώδη επιτεύγματα. Ο λόγος για τον, Θάλη Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι και αδερφός της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας, Νατάσσας Θεοδωρίδου. 

Η ίδια φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την τόσο σημαντική ημέρα, του αγαπημένου της αδερφού, και φυσικά παρευρέθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την «μικρή» γιορτή εντός γηπέδου όπου έχτισαν οι παίκτριες του «Δικεφάλου» με την διακεκριμένη τραγουδίστρια να δείχνει να το απολαμβάνει γιορτάζοντας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να σηκώσει και το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό