16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η νέα BMW M135i αντιμετωπίζει την παλιά M140i σε μια σειρά προκλήσεων. Let the games begin!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πίσω στις καλές μέρες, η BMW τοποθετούσε τον περίφημο straight-six κινητήρα της στα περισσότερα μοντέλα της και αυτό ίσχυε και για το μικρότερο μοντέλο της, τη Σειρά 1.

Η κορυφαία παλιά 1, η M140i, εφοδιάζεται με έναν εξακύλινδρο, 3.0 λίτρων, κινητήρα, απόδοσης 340 ίππων (250 kW) και ροπή στρέψης 500 Nm. Έχει κίνηση στους πίσω τροχούς και θεωρήθηκε από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του.

Η διάδοχός της, η M135i, έχει πλέον κίνηση στους εμπρός τροχούς και το σύστημα τετρακίνησης xDrive. Έχασε επίσης δύο κυλίνδρους, καθώς τώρα διαθέτει έναν τετρακύλινδρο, turbo κινητήρα, 2.0 λίτρων, απόδοσης 306 ίππων (225 kW) και 450 Nm ροπής.

Μπορεί άραγε η νέα 1, με όλη τη σύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό, να κοντράρει την παλιά; Στο βίντεο παραπάνω μονομαχούν σε δύο αγώνες drag, ένας από στάση και ένας κυλιόμενος, με τα αποτελέσματα να είναι εκπληκτικά.

Δεν θα αποκαλύψουμε το αποτέλεσμα, αλλά θα σας πούμε ότι το ένα επικράτησε και τις δύο φορές. Το ίδιο αυτοκίνητο κέρδισε επίσης το τεστ πέδησης, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ ανώτερο από το άλλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό