18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η νέα σειρά Galaxy S24 εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτά είναι τα νέα Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ και Galaxy S24 και εισάγουν πρωτοποριακές εμπειρίες στον τομέα των κινητών συσκευών με ενσωματωμένες λειτουργίες AI (τεχνητής νοημοσύνης). Αυτή η νέα γενιά συσκευών Galaxy S καθοδηγεί την αλλαγή στην αλληλεπίδραση με τις κινητές συσκευές, με το AI να ενισχύει διάφορες δυνατότητες των Galaxy S24.

Οι χρήστες θα εντυπωσιαστούν από εξελιγμένες επικοινωνίες με έξυπνες μεταφράσεις κειμένου και κλήσεων, ενώ η δημιουργική ελευθερία στον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο ενισχύεται με τον ProVisual Engine της σειράς.

Galaxy S24: Η τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινότητα

Το Galaxy AI παρουσιάζει την τεχνητή νοημοσύνη που εστιάζει στην απλούστευση διαφόρων καθημερινών δραστηριοτήτων, με έμφαση στη βασική λειτουργία ενός τηλεφώνου: την επικοινωνία. Τα νέα Galaxy S24 προσφέρουν νέες δυνατότητες στην επικοινωνία, “υπερνικώντας” τα γλωσσικά εμπόδια. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε συνομιλίες στις υποστηριζόμενες γλώσσες (εκτός από τα Ελληνικά) με ξένους συναδέλφους ή για κρατήσεις κατά τη διάρκεια ταξιδιών. Με το Live Translate, λαμβάνετε μετάφραση σε πραγματικό χρόνο ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο, χωρίς την ανάγκη εφαρμογών τρίτων.

Με το Interpreter, οι συνομιλίες στις υποστηριζόμενες γλώσσες μεταφράζονται άμεσα σε διαχωρισμένη οθόνη, επιτρέποντας στους συνομιλητές να διαβάζουν τις μεταφράσεις. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη ακόμα και χωρίς δεδομένα ή Wi-Fi.

Το Chat Assist βελτιστοποιεί τον τόνο της συνομιλίας στις υποστηριζόμενες γλώσσες, προτείνοντας εναλλακτικές διατυπώσεις για να διασφαλιστεί ο κατάλληλος τόνος. Επιπλέον, το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο Samsung μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο μηνύματα και κείμενα σε 13 υποστηριζόμενες γλώσσες.

Η οργάνωση σημειώσεων γίνεται ευκολότερη με τον Note Assist στο Samsung Notes, προσφέροντας περιλήψεις και προκατασκευασμένες μορφές με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης. Το Transcript Assist χρησιμοποιεί τεχνολογία AI και Speech-to-Text για απομαγνητοφώνηση και μετάφραση φωνητικών εγγραφών.

Τα νέα Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra βελτιώνουν την εμπειρία αναζήτησης στο διαδίκτυο με το διαισθητικό “Κυκλώστε για αναζήτηση” στην πλατφόρμα αναζήτησης Google. Χρησιμοποιώντας το κουμπί Home, οι χρήστες μπορούν να κυκλώσουν, να επισημάνουν, να γράψουν ή να πατήσουν σε οτιδήποτε στην οθόνη για να λάβουν αποτελέσματα αναζήτησης, χωρίς να αποχωρήσουν από την εφαρμογή που χρησιμοποιούν. Η τεχνητή νοημοσύνη του Galaxy παρέχει συγκεντρωμένες πληροφορίες από όλο το διαδίκτυο, διευκολύνοντας περίπλοκες ερωτήσεις.

Τα νέα Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ και Samsung Galaxy S24 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσημα στην Ελλάδα στις 31 Ιανουαρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό