20.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

‘Η Νάπολι είναι μία ομάδα που τρομάζει και χωρίς τον Όσιμεν’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΙΛΑΝ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
11.04.2023 | 16:39

Ο Στέφανο Πιόλι δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μίλαν κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Μπολόνια | 4 Απριλίου 2022
@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η απουσία του Βίκτορ Όσιμεν από τον πρώτο προημιτελικό του Champions League δεν εφησυχάζει τον Στέφανο Πιόλι, με τον προπονητή της Μίλαν να τονίζει πως η Νάπολι έχει δείξει τη δυναμική της παίρνοντας νίκες και χωρίς τον Νιγηριανό επιθετικό.

Η Μίλαν, με ανεβασμένο ηθικό από τον πρόσφατο θρίαμβο με 4-0 στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” για το πρωτάθλημα, υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (12/4, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από SPORT24) την Νάπολι στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα για τα προημιτελικά του Champions League, και σε αυτό το ματς δεν θα βρει απέναντι της, όπως ακριβώς και σε εκείνο της Serie A, τον Βίκτορ Όσιμεν.

Αιτία το ότι ο Νιγηριανός φαίνεται να μην ξεπερνάει τομυικό πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάτημα, με τον Στέφανο Πιόλι να φροντίζει πάντως να κρατάει σε εγρήγορση όλη την ομάδα και να προειδοποιεί πως το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι άκρως επικίνδυνο ακόμα και χωρίς τον βασικό του σέντερ φορ.

“Είναι ένας πολύ μεγάλος επιθετικό, που σκοράρει κατά ριπάς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, όμως η Νάπολι πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι έχει πάρει νίκες χωρίς εκείνον.

Έχουν την πιο παραγωγική επίθεση στο Champions League και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως η Νάπολι τρομάζει και χωρίς εκείνον”, τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, για να προσθέσει:

“Είμαστε ήρεμοι, έχουμε προετοιμάσει το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε μία σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Έχουμε αμφότεροι τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης με εκείνους”.

Κληθείς δε να σχολιάσει την πρόσφατη τοποθέτηση του Πάολο Μαλντίνι που χαρακτήρισε όνειρο την κατάκτηση του Champions League από την Μίλαν, είπε: “Είναι καλό να κάνεις όνειρα. Με τη δύναμη των ονείρων πήραμε πέρυσι το σκουντέτο”.

σχετικα αρθρα

Νοκ άουτ ο Οσιμέν από τον πρώτο προημιτελικό της Νάπολι με τη Μίλαν στο Champions League

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό