20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Μπρέσια έκανε δικό της τον Τζον Μπράουν

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΤΑΛΙΑ

ΒΑΛΙΑ ΠΗΛΙΑΝΙΔΗ
11.04.2022 | 16:09

Ο Τζον Μπράουν καρφώνει την μπάλα
UNICS.RU

Κάτοικος Ιταλίας είναι και επίσημα ο Τζον Μπράουν καθώς η Μπρέσια ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/4) την συμφωνία της με τον Αμερικανό πρώην παίκτη της Ούνικς Καζάν.

Μετά το πέρασμά του από την Ρωσία και την Ούνικς Καζάν και ύστερα από την πρώτη του εμπειρία στην EuroLeague, ο Τζον Μπράουν είναι πλέον κάτοικος Ιταλίας καθώς η Μπρέσια ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ήταν γνωστό πλέον έγινε και επίσημο καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (11/4), ο ιταλικός σύλλογος επισημοποίησε την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία οδήγησε τον Μπράουν (καθώς επίσης και πολλούς άλλους παίκτες) στην αποχώρησή τους από την χώρα, με την Μπρέσια να μην χάνει την ευκαιρία να αποκτήσει έναν ποιοτικό περιφερειακό με γεμάτη στατιστική τόσο στην EuroLeague όσο και στη VTB League.

Ο Μπράουν έχει το κορυφαίο ρεκόρ σε κλεψίματα τη φετινή σεζόν με 7 ενώ στην πρώτη του σεζόν στην EuroLeague είχε μέσο όρο 10.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ με 2.8 κλεψίματα σε 25 παιχνίδια στην διοργάνωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό