24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Μπολόνια κέρδισε και «πετάει» για τα… αστέρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Με γκολ των Φαμπιάν και Φρόιλερ, η Μπολόνια επικράτησε επί της Βερόνα με 2-0 και είναι έτοιμη να… πετάξει στα αστέρια του Champions League, αφού «σκαρφάλωσε» με αυτή την νίκη στην 4η θέση της Serie A.

Συνεχίζει την μάχη για να εδραιωθεί στην πρώτη 4αδα και να πάρει το εισιτήριο για μια θέση που θα την οδηγήσει στο Champions League, η Μπολόνια. Με νίκη της επί της Βερόνα σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε και είχε τις ευκαιρίες όπου μετουσίωσε σε γκολ, κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς!

Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν με ένα ωραίο συρτό σουτ, του Φαμπιάν στο 27′ λεπτό μετά από ασίστ του Ορσολίνι. Το ημίχρονο έληξε έτσι, χωρίς κάποια ευκαιρία από την μεριά της Βερόνα, η οποία καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν σχεδόν… άφαντη. 

Μετά την ανάπαυλα, στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι πίεζαν για ένα ακόμη γκολ που θα τους «σφράγιζε» την νίκη! Αυτό ήρθε με τον Φρόιλερ στο 65′ μετά από ασίστ του έτερου σκόρερ, Φαμπιάν. Ο αγώνας έληξε έτσι, με την Βερόνα από την άλλη, να χάνει μια τεράστια ευκαιρία να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού, παραμένοντας 20η με 20 βαθμούς, ελπίζοντας σε ένα μελλοντικό θετικό αποτέλεσμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό