19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Μπιάνκα Σενσόρι γυμνή ξανά και ξανά: Styling ή κακοποίηση;

Ειδήσεις Ελλάδα

Σχεδόν καθημερινές είναι πλέον οι εμφανίσεις ενός από τα πιο «hot» ζευγαριού της showbiz, του δημοφιλή τράπερ Κάνιε Γουέστ και της συντρόφου του Μπιάνκα Σενσόρι, η οποία είναι αρχιτέκτονας και μοντέλο. Μόνο που σε κάθε δημόσια εμφάνιση ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν εμφανίζεται ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια και η νέα του σύντροφος στο πλάι του, προκλητικά γυμνή.

Είτε φορώντας ένα διάφανο φόρεμα χωρίς top που δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία, είτε βγαίνοντας στο δρόμο με κάτι σαν στρινγκ, η Μπιάνκα Σενσόρι εμφανίζεται δίπλα στο σύντροφό της, ο οποίος κάποιες φορές μάλιστα είναι υπερβολικά ντυμένος, με κουκούλες και στοιχεία που καλύπτουν μέχρι και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, δείγμα ότι η «αντίθεση» αυτή είναι επιδιωκόμενη και σχεδιασμένη.

Στις αρχές της εβδομάδας μάλιστα, η Μπιάνκα Σενσόρι «το τερμάτισε» σε ταξίδι που έκανε στο Παρίσι με τον Κάνι Γουεστ. Οι δυο τους βρέθηκαν εκεί για την Εβδομάδα Μόδας, με τη Σενσόρι να βγαίνει έξω φορώντας ένα εντελώς διάφανο καλσόν και χωρίς να φοράει εσώρουχο. Η εμφάνιση αυτή βέβαια δοκίμασε το νομικό πλαίσιο στη Γαλλία με την 29χρονη να αντιμετωπίζει ευθέως την απειλή της σύλληψης για προσβολή δημοσίας αιδούς.

Kanye West’s wife, Bianca Censori, is at it again – going nude. This time, it was from the waist down. She wore sheer tights with no underwear at Paris Fashion Week. pic.twitter.com/AkPpXZsaJt

— Sabrina Smolders 🦋🌹 (@SabrinaSmolders) February 28, 2024

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνοντας έναν ντυμένο άνδρα και δίπλα του μια γυναίκα, με εμφανή αμηχανία στο πρόσωπό της και με τα ευαίσθητα σημεία του σώματός της πλήρως εκτεθειμένα, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media. Χωρίς να είναι βέβαια η πρώτη φορά.

«Χρειάζεται διάσωση», έγραψε κάποιος χρήστη στο Twitter, πριν από λίγο καιρό, με αφορμή μια ακόμα προκλητική εμφάνιση του ζευγαριού. Άλλος πάλι γράφει: «προσπαθεί προφανώς να ασκήσει έλεγχο πάνω της».

Οι χρήστες σχολιάζουν βέβαια το προφανές: την ταπεινωτική εικόνα μιας γυναίκας που εκθέτει το σώμα της δίπλα σε έναν εντελώς ντυμένο άνδρα, μετατρεπόμενη έτσι σε σεξουαλικό αντικείμενο, αλλά και σε κάτι σαν «τρόπαιο» για τον Κάνιε Γουεστ.

Ασχέτως αν υπάρχει τυπικά η συναίνεση της Σενσόρι σε αυτή τη διαδικασία, πράγμα που είναι κάπως σχετικό, η εικόνα είναι από μόνη της βαθιά προβληματική. Η κριτική στρέφεται πάνω του στο Γουεστ, περιγράφοντας μία σχέση εκμετάλλευσης, συνυπολογίζοντας κιόλας ότι η διασημότητα του Γουεστ προϋπήρχε της Σενσόρι. Είναι εξαιρετικά δημοφιλής τράπερ στις ΗΠΑ, επιχειρηματίας, γνωστός από τη σχέση που είχε χρόνια με την Κιμ Καρντάσιαν, ενώ είχε ακουστεί ότι μπορεί να κατέβαινε και για πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Θα κάνω ό,τι θέλω με τη γυναίκα μου»

Στις αρχές Φεβρουαρίου, με αφορμή ένα αντίστοιχο ξέσπασμα των χρηστών στα social media οι οποίο σημείωναν ότι συνήθως ο Κάνιε Γουεστ είναι αυτός που αναρτά τις προκλητικές εμφανίσεις τους στα δικά του προφίλ, ο τράπερ προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο δήλωνε: «Θα αναρτώ τη γυναίκα μου όσο θέλω. Με κάνει χαρούμενο. Ορισμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να είσαι χαρούμενος. Θέλουν να τους κάνεις αυτούς χαρούμενους. Εγώ αποφάσισα να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο και με αυτό είμαι χαρούμενος».

«Ανήρτησα φωτογραφίες και βίντεο της γυναίκας μου τρεις φορές εν γνώσει μου. Οπότε αυτό που λέω είναι ότι εγώ κυκλοφόρησα δίσκο και ακόμα ακούω σχόλια του τύπου ‘κάνεις αναρτήσεις με τη γυναίκα σου;’. Το κάνω γιατί με κάνει ευτυχισμένο. Γι’ αυτό σας αρέσει η μουσική μου, γιατί εγώ είμαι χαρούμενος. Οπότε μην λέτε τίποτα αρνητικό. Αν δεν σας αρέσει η σελίδα μου και δεν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου, άντε γ@@@ειτε. Αλήθεια, παρατήστε με, αφήστε μόνο του τον γ@@@μενο τον βασιλιά. Δεν με ενδιαφέρει φίλε μου. Θα κάνω αναρτήσεις με τη γυναίκα μου όσο θέλω. Βάλε τη δική σου γυναίκα στο δικό σου γ@@@μενο Instagram», έγραψε ο Κάνιε Γουεστ, εμφανώς οργισμένος.

Πατέρας Σενσόρι: Την μετατρέπει σε εμπόρευμα

Ο πατέρας της Μπιάνκα Σένσορι εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για τον Κάνιε Γουέστ και ισχυρίστηκε ότι απομακρύνει την κόρη του από την οικογένειά της και τη μετατρέπει σε ένα «φτηνό εμπόρευμα», σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Λίο Σένσορι, του οποίου ο αδελφός είναι ένας διαβόητος δολοφόνος και γκάνγκστερ, φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον να καθίσει μαζί με τον ράπερ για να μιλήσουν για την πρόσφατη συμπεριφορά του, δήλωσαν πηγές στην Daily Mail.

«Ο πατέρας της Μπιάνκα, ο Λίο, θέλει να κάτσει κανονικά με τον Κάνιε και να τον ρωτήσει τι στο διάολο σκέφτεται όταν περιφέρει την Μπιάνκα σαν ένα φτηνό γυμνό τρόπαιο», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της Σένσορι στο δημοσίευμα.

Το Δεκέμβριο, οι γονείς της Μπιάνκα εξέφρασαν το φόβο τους πως η κόρη τους ήταν απλώς μια ευχαρίστηση του Γουέστ στον απόηχο του διαζυγίου του.

Όπως είχε αναφέρει στη DailyMail πηγή από το περιβάλλον της Μπιάνκα: «Οι γονείς της θεώρησαν ύποπτο το γεγονός ότι παντρεύτηκε την Μπιάνκα ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Κιμ. Πραγματικά δεν ήθελαν η Μπιάνκα να είναι το δεκανίκι του μετά από ένα τόσο θορυβώδες διαζύγιο».

Σημειώνεται ότι Κάνιε Γουεστ και Μπιάνκα Σενσόρι φέρεται να παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2023, περίπου δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό