17 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Μπασκόνια κέρδισε το δικαστήριο με τον Βιλντόσα και επιδίκασε 1 εκατομμύριο ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

ΘΑΝΟΣ ΦΕΡΩΝΑΣ
15.01.2024 | 15:29

LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Η Μπασκόνια κέρδισε την δικαστική διαμάχη με τον Λούκα Βιλντόσα, με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR να είναι υποχρεωμένος να πληρώσει 1 εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση. Ασκεί έφεση η ισπανική ομάδα, ζητώντας τα διπλάσια.

Η Μπασκόνια δικαιώθηκε από το δικαστήριο για την υπόθεση με τον Λούκα Βιλντόσα και ο παίκτης καλείται να καταβάλει ένα εκατομμύριο ευρώ στον σύλλογο. Η ισπανική ομάδα θα ασκήσει έφεση και θα ζητήσει 2 εκατομμύρια ευρώ από τον παίκτη.

Οι Βάσκοι είχαν καταθέσει μήνυση στον γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR για αθέτηση συμβολαίου, όταν κατά την επιστροφή του στο NBA υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Μπασκόνια κινήθηκε νομικά και διεκδίκησε αποζημίωση, με το δικαστήριο να δικαιώνει την ομάδα και να επιδικάζει στον παίκτη την καταβολή ενός εκατομμυρίου. Παρά το γεγονός ότι η ισπανική ομάδα κέρδισε την δικαστική διαμάχη, θα το πάει ένα βήμα παραπέρα ασκώντας έφεση για την καταβολή 2 εκατομμυρίων ευρώ από τον Βιλντόσα.

Ο λόγος είναι διότι σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Μπασκόνια το προβλεπόμενο buy out στο συμβόλαιο ανέρχεται στο συγκεκριμένο ποσό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό