16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Μπαρτσελόνα είναι παρελθόν, το σπίτι μου είναι τώρα το Παρίσι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, μέσα από δηλώσεις που πραγματοποίησε στάθηκε τόσο στο ότι κοιτάει το παρών και μόνο και μέσα τις ερωτήσεις που του έκανα οι ρεπόρτερ σχετικά με την πρώην του ομάδα, Μπαρτσελόνα, ανέφερε ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Το παρών είναι παρών συνέχισε και σπίτι του την δεδομένη στιγμή έχει την Παρί η οποία του έχει δείξει και εμπιστοσύνη.

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν, και της Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League, ο πρώην προπονητής των «μπλαουγκράνα» και νυν της Παρί, Λουίς Ενρίκε, προσπάθησε να αποφύγει κάθε είδους ερώτηση σχετικά με την «πρώην», ενώ ακόμη έθιξε το γεγονός της οριακής στιγμής που υπάρχει ανάμεσα στα καλά και στα κακά αποτελέσματα.

«Στο σχολείο, οι βαθμοί δεν δίνονται μέχρι τον Ιούνιο. Φαίνεται καλό, αλλά μπορεί να πάει στραβά ανά πάσα στιγμή. Καθώς παίζουμε αγώνες σαν αυτούς που έχουμε στο μυαλό μας, η διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας είναι πολύ μικρή», ανέφερε αρχικά ο Ενρίκε, πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Κλέρμον για τον αγώνα πρωταθλήματος.

«Είμαστε προετοιμασμένοι, είμαστε εκεί που θέλαμε. Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε αισιόδοξοι, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Τώρα είναι που αρχίζουν τα δύσκολα», πρόσθεσε.

Για την Μπαρτσελόνα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι από τη Χιχόν. Αλλά τώρα το σπίτι μου είναι το Παρίσι, το σπίτι μου και η ομάδα μου, το παρελθόν και το μέλλον δεν μετράνε, αυτό που μετράει είναι το παρόν. Θέλω να δώσω τα πάντα για τον σύλλογο που αποφάσισε να εμπιστευτεί».

«Στόχος μου είναι να δώσω το εκατό τοις εκατό. Αλλά είμαι από τη Χιχόν της Αστούριας, μισός Καταλανός και Ισπανός», είπε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό