18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Μπάγερν κούνησε… λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκ νέου απώλεια βαθμών για την Μπάγερν Μονάχου. Δεν το… παράτησαν οι παίκτες της Φράιμπουργκ και δικαιώθηκαν. Άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga την Παρασκευή (01/03) με την εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στη Φράιμπουργκ.

Οι Βαυαροί βρέθηκαν πολύ κοντά στη νίκη αλλά τελικά οι γηπεδούχοι τους ανάγκασαν να «αφήσουν» δύο ακόμα βαθμούς και πλέον τα πράγματα είναι… σκούρα όσων αφορά την μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι. Μόλις στο 12ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με σκόρερ τον Κρίστιαν Γκούντερ και έβαλαν τους αντιπάλους τους σε θέση «κυνηγού».

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει με τον Μάτις Τελ να σκοράρει στο 35′ ένα καταπληκτικό γκολ για το 1-1. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς περεταίρω σημαντικές ευκαιρίες για τις δύο πλευρές.

Στο 75ο λεπτό το γκολ που έψαχναν οι φιλοξενούμενοι ήρθε μετά από την απίστευτη ατομική προσπάθεια του Γιαμάλ Μουσιάλα. Δέχθηκε την μπάλα στα αριστερά της περιοχής του Ατουμπολού και ξεπερνώντας τρεις αμυντικούς πλάσαρε ιδανικά δίνοντας το προβάδισμα στους Βαυαρούς.

Δυστυχώς για την ομάδα του Μονάχου το προβάδισμα δεν διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του αγώνα καθώς οι παίκτες της Φράιμπουργκ κατάφεραν να απαντήσουν. Μετά από κερδισμένο πλάγιο σε αρκετά πλεονεκτική θέση, η εκτέλεσή του είχε ως αποδέκτη τον Λούκας Χόλερ ο οποίος με πολύ δύσκολο γυριστό έφερε το ματς ξανά στα ίσα (87′).

Άρης Κωνσταντινίδης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό