16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Μισέλ Φάιφερ γιόρτασε την επέτειο 30 χρόνων γάμου με μια ρομαντική φωτογραφία

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Η Μισέλ Φάιφερ γιόρτασε την επέτειο 30 χρόνων γάμου με μια ρομαντική φωτογραφία

Η Μισέλ Φάιφερ γιόρτασε ένα σημαντικό ορόσημο με τον σύζυγό της David E. Kelley 30 χρόνια γάμου. Η 65χρονη ηθοποιός και ο 67χρονος David E.Kelley ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από 30 χρόνια, στις 13 Νοεμβρίου 1993, μόλις 10 μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, καθώς γιορτάζουν «τριάντα χρόνια ευτυχίας» όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της.

H διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον ηθοποιό Peter Chorton, το 1981, με τον οποίο χώρισαν το 1988. Με τον David Ε. Kelley παντρεύτηκαν στις 13 Νοεμβρίου του 1993 και μαζί απέκτησαν έναν γιο. Ο γιος τους John Henry είναι σήμερα 29 ετών.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινής γνωστής, η οποία τους κανόνισε ένα ραντεβού στα τυφλά. Αν και, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ήταν αρχικά διστακτική, πήγε στο ραντεβού. Και αυτό θα το θυμούνται για πολλά χρόνια ακόμα.

«Ήμουν νευρική. Είχα μερικά πολύ αποτυχημένα ραντεβού πριν και οι συναντήσεις που δεν γνωρίζεις τον άλλο δεν μου άρεσαν. Η φίλη μου με παρακάλεσε. Μου είπε πως θα ήταν για τελευταία φορά. Έτσι συναντήθηκα με τον David. Θεώρησα πως θα ήταν καλή ιδέα να πάμε για bowling. Πήγαμε αρχικά για φαγητό και μετά για bowling. Νομίζω το πιο άβολο ήταν το φαγητό. Μετά ήμασταν εντάξει», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στον Jimmy Fallon.

Μάλιστα, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως για μια στιγμή σκέφτηκε να αφήσει την αδερφή της να γνωριστεί καλύτερα με τον David. «Στο τραπέζι έκατσε δίπλα στην αδερφή μου και εγώ απέναντί τους. Εκείνη είναι πολύ γοητευτική και άνετη κοινωνικά. Εγώ είμαι πιο ντροπαλή, το ίδιο και ο David. Οπότε σκέφτηκα θα ήταν καλύτερα να τα βρουν οι δυο τους. Η φίλη μου, όμως, επέμενε», είχε πει στη συνέντευξη η ηθοποιός. Και όπως φαίνεται η φίλη έκανε πολύ καλά, αφού η σχέση τους μετρά 30 χρόνια και δύο παιδιά.

Η Μισέλ Φάιφερ λίγο πριν παντρευτεί για δεύτερη φορά είχε υιοθετήσει ένα κορίτσι, την Claudia Rose, η οποία σήμερα είναι 30 ετών.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- PEOPLE.COM

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό