19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Η μεγαλύτερη ληστεία της σεζόν!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με ανατροπή στο «Πριγκιπάτο» και επικράτησε με 91-90 της Μονακό στη Euroleague, χάρις σε buzzer-beater του Μάριους Γκριγκόνις.

Εν τη παρουσία του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το «τριφύλλι» κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά και με το εύστοχο σουτ του Λιθουανού πήρε τη νίκη.

Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της NOVA και δήλωσε: «Όλοι είναι χαρούμενοι, είναι απλά διαφορετικό συναίσθημα». Παράλληλα, σχολίασε για το πώς η Μονακό επί της ουσίας «αυτοκτόνησε» κατά τη διάρκεια του ματς.

Για το πόσες φορές έκανε το ίδιο πράγμα: «Στην καριέρα μου δεν ξέρω, αλλά μάλλον 4-5 φορές, δεν είναι τρελός αριθμός. Είμαι απλά πολύ ευλογημένος που όλα πέρασαν μέσα από το χάος και ο Ντίνος μου πάσαρε.

Δεν θέλω να βιάζομαι. Απλά πρέπει να συνεχίζουμε να κερδίζουμε εκτός έδρας. Τα εκτός έδρας είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο τέλος της σεζόν. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, αλλά σήμερα είμαστε απλά χαρούμενοι».

Για το πώς θα περιέγραφε το παιχνίδι: «Μία ληστεία . Η μεγαλύτερη ληστεία της σεζόν. Πολλά πράγματα έγιναν. Μπορώ να μιλάω για το παιχνίδι για ώρες. Κλέψαμε αυτό το παιχνίδι. Έκαναν τα πάντα για να μας αφήσουν να κλέψουμε αυτό το παιχνίδι. Απλά στο τέλος ήμασταν τυχεροί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό