18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η μεγαλύτερη κόρη του και οι σπουδές της

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΕΛΕΣΚΟΥΡΑ
27.12.2023 | 14:24

Η μεγαλύτερη κόρη του Φατίχ Τερίμ
INSTAGRAM / @MERVETERIMCETIN

Η μεγαλύτερη κόρη του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Καρίμ, οι σπουδές της και η ακαδημαϊκή καριέρα της.

Ο Φατίχ Τερίμ είναι από την Τρίτη (26/12) ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 70χρονος τεχνικός έχει τη στήριξη των δύο κορών του, οι οποίες μάλιστα έκαναν και τις πρώτες τους πράσινες αναρτήσεις.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

27 Δεκεμβρίου 2023 10:59

Η μεγαλύτερη κόρη του νέου τεχνικού των πρασίνων, ονομάζεται Μερβέ Τερίμ. Έπειτα από το τέλος του σχολείου, σπούδασε στο Duke University, Τμήμα Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας.

Έπειτα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές, πάνω στην Παιδοψυχολογία το 2008 στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Αφού έκανε την πρακτική της άσκηση σε μία παιδοψυχιατρική κλινική, εργάστηκε στο πλευρό ενός καθηγητή πανεπιστήμιού σε ένα μάθημα παιδοψυχολογίας.

Με την επιστροφή της στην Τουρκία και στην οικογένεια της, η 39χρονη κόρη του νέου προπονητή των πρασίνων εργάστηκε για δύο χρόνια σε νοσοκομείο, ενώ ανέλαβε και χρέη διευθύντριας στο Woodsview Kindergarten.

Βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Αχμέτ Μπαράν Τσερίν και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2011. Οι δύο τους έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Γιαμάν.

Όταν πληροφορήθηκε την εγκυμοσύνη της, η Τουρκάλα ψυχολόγος άφησε τη δουλειά της, προκειμένου να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό