33.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Η μεγάλη ώρα του Παναθηναϊκού AKTOR με φόντο το έβδομο αστέρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Από 17ος την σεζον 2022/23 στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ένα χρόνο μετά. Αυτό κατάφερε ο Παναθηναϊκός Aktor. Μάλιστα έχει την ευκαιρία να ανανεώσει την φανέλα του ράβοντας σε αυτή το έβδομο αστέρι. Κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός με φόντο την τρίτη θέση και το μυαλό στο πρωτάθλημα. Γράφει από το Βερολίνο η Βάλια Πηλιανίδη.

Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του Παναθηναϊκού Aktor ίσως να μην πίστευε πέρσι τέτοια εποχή πως ένα χρόνο μετά οι πράσινοι θα διεκδικούσαν το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιό του. Κι’ όμως. Με τον Εργκίν Αταμάν στο τιμόνι, τον Κώστα Σλούκα σε ρόλο ηγέτη και το ολικό ρεκτιφιέ που έγινε το καλοκαίρι η φαντασίωση αυτή πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά.

Το τριφύλλι ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Αταμάν να θέλει να στερήσει από τον Τσους Ματέο (όπως δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου) την ευκαιρία να κάνει το back-to-back.

Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού Aktor εξαιρετικό, με την μπάλα ωστόσο να μένει χαμηλά και τον Εργκίν Αταμάν να μην θέλει να δώσει πρόβλεψη μιας και «κάθε φορά συμβαίνει το αντίθετο», όπως παραδέχτηκε χαρακτηριστικά στην κάμερα του flash.gr. Άμυνα ή επίθεση; Η απάντηση όλων ήταν και τα δύο αν θέλει ο Παναθηναϊκός να κερδίσει μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρέλα και παροξυσμός στις τάξεις των πράσινων φιλάθλων που αφήνουν την Αθήνα, βάζουν σε μία τσάντα τις πράσινες φανέλες τους και έρχονται Βερολίνο για να πάρουν λίγη από την μαγεία της στιγμής που ζει ο Παναθηναϊκός. Έτσι λοιπόν το Βερολίνο αναμένεται να βαφτεί πράσινο από τους οπαδούς του τριφυλλιού που για χάρη της αγαπημένης τους ομάδας θα κάνουν χιλιάδες χιλιόμετρα για μία μόνο μέρα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να το ξανακάνει σε μία πόλη που γνωρίζει καλά και του έχει προσφέρει χαρές. Και απέχει 40 αγωνιστικά λεπτά από αυτό το κατόρθωμα.

Αντίθετα συναισθήματα στο στρατόπεδο του αιωνίου αντιπάλου, Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε για την τρίτη θέση, σε ένα ματς που κατά πολλούς δεν θα έπρεπε να παίζεται.

Εκ πρώτης όψεως η χρονιά μοιάζει αποτυχημένη. Δεν είναι όμως. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να είναι συνεπής στο ραντεβού του με τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες για τρίτη σερί χρονιά και με βάση τα προβλήματα που βρέθηκαν στον δρόμο του στην διάρκεια της σεζόν, το πρόσημο είναι θετικό. Η πικρία όμως μένει. Το είπε άλλωστε και ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό