20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η μεγάλη επιστροφή της Λετίθια στην τηλεόραση με δικό της talk show

Ειδήσεις Ελλάδα

Η άλλοτε δημοσιογράφος και νυν Βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια, φαίνεται να έδωσε τα χέρια για ένα μοναδικό talk show το οποίο θα παρουσιάζει η ίδια και στο οποίο θα φιλοξενεί γυναίκες που έχουν θριαμβεύσει σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα El Televisero, η Λετίθια Ορτίθ επιστρέφει στην τηλεόραση μετά την συμμετοχή της στην εκπομπή «Gomaespuma: el reencuentro» στο κανάλι Movistar Plus+ είκοσι χρόνια μετά την αποχώρησή της από το ‘Telediario’ της ισπανικής κρατικής τηλεόρασης TVE μετά την ανακοίνωση του γάμου της με τον βασιλιά Φελίπε.

Η βασίλισσα Λετίθια θα είναι επιφορτισμένη με την παρουσίαση μιας σειράς αφιερωμάτων που θα φέρει τον τίτλο «Y ahora Letizia» (και τώρα Λετίθια). H εκπομπή θα παρουσιαστεί από το δίκτυο Antenna 3 υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της διάσημης Ισπανίδας σκηνοθέτη Sonsoles Ónega, η οποία θα είναι και μια από τις καλεσμένες. Η προσωπική φίλη της βασίλισσα Λετίσια θα συνομιλήσει σε αυτή τη σειρά αφιερωμάτων που θα μαγνητοσκοπηθούν στο παλάτι.

Σκοπός της εκπομπής θα είναι η βασίλισσα να πάρει συνέντευξη από γυναίκες που κατάφεραν κυριαρχήσουν σεδιαφορετικούς επαγγελματικούς τους τομείς. Μία από τις καλεσμένες θα είναι και η διάσημη ισπανίδα τραγουδίστρια Rosalía, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο της μουσικής. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ανάμεσα στις καλεσμένες που έχουν πει το μεγάλο ναι είναι και η χολιγουντιανή ηθοποιός Penélope Cruz.

Σε κάθε επεισόδιο, οι καλεσμένες της βασίλισσας θα παραδίδουν ένα πολύ προσωπικό αντικείμενο το οποίο στη συνέχεια θα δημοπρατείται και όλα τα χρήματα θα πηγαίνουν εξ ολοκλήρου σε διάφορες ΜΚΟ με τις οποίες η βασίλισσα και οι καλεσμένες συνεργάζονται.

Έτσι, η βασίλισσα Λετίθια θα πραγματοποιήσει το όνειρό της να επιστρέψει πίσω στα τηλεοπτικά πάνελ και να ζήσει ξανά τις στιγμές της ως πετυχημένη δημοσιογράφος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό